tuga u obitelji

Damir Kedžo se oprostio od voljene osobe: 'Učila me da zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu'

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Domaći glazbenik zajedno proživljava teške trenutke. Prije tri dana, preminula je njegova voljena baka od koje se u ponedjeljak navečer Damir Kedžo dirljivom objavom oprostio i preko društvenih mreža

'Pred tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele, zad školi. Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena', počeo je Damir Kedžo svoju objavu.

'Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju. Lijepo je što su svi unuci bili uz nju svo vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice. Legje bi bilo, more sinje osekat, Nego meni na te, misel bilo bi fermat', napisao je na kraju.

Brojni pratitelji i prijatelji, među kojima su Saša Lozar, Nika Turković, Ivane Mišerić, Dalibor Petko, Marko Grubnić i Franka Batelić, ostavili su mu brojna srca u znak podrške i suosjećanja.

'Moja 'mamica', kako mi na Krku zovemo baku, i moja mama su uvijek bile tu, ponosne na svaki moj uspjeh i korake prema ostvarenju snova. Pobjedu na Dori ništa ne može umanjiti i ta pobjeda pripada njima. One su najzaslužnije što sam danas ovdje gdje jesam. Nakon što sam morao odgovarati na njihova pitanja: 'Zašto takva nepravda?', 'Zašto me nisu poslali?', 'Misle li da nisam dovoljno dobar?', podijelio sam s njima neke lijepe stvari koje me poslovno čekaju i time im vratio osmjeh na lice. Njima je najvažnije bilo vidjeti da sam ja dobro', ispričao je Kedžo ranije za Jutarnji list na temu odluke HRT-a da neće na Eurosong ove godine.

  • +3

Damir Kedžo

Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!