privukla pažnju

Dama u crvenom: Vannina kći Jana kakvu do sada nismo vidjeli

01.02.2024 u 08:55

Bionic
Reading

U centru Zagreba ovih je dana održana javnozdravstveno-edukativna kampanja 'Dan crvenih haljina'. Crvena haljina simbol je kampanje kojom se želi podignuti svijest o moždanom udaru kod žena koje su u većem riziku od najtežih posljedica nego muškarci, a nerijetko zanemaruju simptome. Brojne poznate dame došle su podržati akciju, a ondje je bila i kći naše pjevačice

Svi koji dobro poznaju Ivanu Vrdoljak Vannu ili pak prate njezinu karijeru iz medija, poznato im je da joj je obitelj na prvom mjestu. U preko trideset godina karijere, svoj privatni život brižno je čuvala izneđu svoja četiri zida pa je tako dalje od kamera držala i svoju djecu, sina Luku i kćer Janu.

Janu se u više navrata moglo vidjeti u javnosti. Među ostalim je pratila emisije 'The Voicea' (u čijem je žiriju sjedila njezina mama) uživo iz studija, a prije toga ju se moglo vidjeti u Vanninom spotu za pjesmu 'Puna memorija' te je gostovala u glazbenom showu na CMC televiziji. Sada je snimljena kako prodaje majice u sklopu javnozdravstveno-edukativna kampanja 'Dan crvenih haljina'.

Lijepa Jana kao ni njezin četiri godine stariji brat Luka nisu krenuli stopama svojih roditelja. Ona je studentica komunikologije, a on je pri kraju studija povijesti i kroatologije. Plavokosa ljepotica koja sve više nalikuje mami, posljednjih godina je najveća Vannina podrška pa tako ne propušta njezine koncerte.