televizijski debi

[VIDEO] To nije očekivala: Prezgodna Vannina kći Jana iznenadila mamu i s njom zaplesala pred kamerama

04.04.2022 u 12:05

Bionic
Reading

Jedna od naših ponajboljih vokalistica sprema se za svoj veliki koncert u Areni Zagreb, kojim će obilježiti 30 godina karijere. Nedavno se pohvalila time da je njezina mezimica proslavila 21. rođendan, a sad je ona nju razveselila pojavivši se tijekom maminog televizijskog gostovanja

Ivana Vrdoljak Vanna gostovala je u emisiji 'Dalibor Petko Show'. Tijekom gostovanja iznenadile su je kolege Zsa Zsa, Boytronic i Ivan Dečak iz grupe Vatra, a jedno iznenađenje bilo je potpuno neočekivano za pjevačicu. Prvi put pred kamerama pojavila se njezina kći Jana, izuzmemo li pojavljivanje u spotu za njezinu pjesmu 'Puna memorija'.

Pjevačica je nije ni najmanje očekivala jer u igri asocijacije ni nakon deset 'tragova' nije uspjela pogoditi o kome je riječ. 'Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve rade ame. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem, jer ona mi je uzor’, ispričala je Jana. Njezine riječi raznježile su mamu Vannu. 'Kad mi ljudi prigovaraju zašto nisam više snimala, putovala i radila koncerte, ona i njezin brat su razlog', rekla je je ponosna mama.

Jana je progovorila o tome kako se prije dvije godine našla u maminom spotu. 'Bilo mi je jako drago da to mogu napraviti za nju. Prva reakcija mi je, iskreno, bila šok, ali čak sam i samu sebe iznenadila na kraju. Da me je to pitala prije nekoliko godina, mislim da čak ne bih ni pristala’, rekla je lijepa 21-godišnjakinja te je podijelila iskustvo sa snimanja. 'Tata je cijelo vrijeme nadzirao snimanje. I onda je došao kadar u kojem se dečko koji je glumio i ja držimo za ruke. Redatelj kaže - morate se sad pogledati jako duboko, s ljubavlju. Velim ja - može, vrlo rado, ali molim vas, maknite tatu, jer ne mogu pred njim', kazala je smijući se.

Mama i njezina mezimica, koja joj jako sliči, okušale su se i u posebnom izazovu. Zajedno su plesale uz 'Macarenu', 'Labuđe jezero', 'Riverdance', 'Single Ladies' i 'Thriller' Michaela Jacksona. 'Da nismo ovdje, sad bismo vjerojatno bile skupa u šopingu ili na sladoledu. To su neki naši mali rituali nedjeljom', otkrile su dame.

Izvor: Društvene mreže