JANA VRDOLJAK

Vanna nije jedina sinoć plakala: Nakon Sergejeve izvedbe suze je brisala i njezina kći

21.01.2024 u 16:23

Bionic
Reading

U sinoćnjem polufinalu 4. sezone HRT-ovog The Voica sve je bilo nabijeno emocijama, a nastupi izvođača, i ispadanje četvero njih, izmamilo je suze mnogima. Kamere su u HRT-ovom studiju snimile i kći mentorice Vanne, a ona je nakon jedne pjesme bila posebno emotivna

I ova četvrta sezona itekako je zbližila mentore i natjecatelje HRT-ovog showa 'The Voice'. Posebno se sa svojim kandidatima zbližila Vanna te sinoć nije mogla sakriti emocije.

Njezini kandidati, Martin Kosovec i Sergej Božić, nastupali su zadnji u polufinalu, zbog čega je nervoza kod Vanne rasla iz minute u minutu, a kada je doznala da Sergej ne ide u finale, pustila je i suzu.

Jana Vrdoljak Izvor: Screenshot / Autor: HRT

A upravo Sergejeva izvedba pjesme 'Još i danas zamiriši trešnja' izmamila je suze i mnogima u studiju, ali i pred malim ekranima, a kamere su uhvatile i Vanninu kćer Janu Vrdoljak koja je prisustvovala polufinalu navijajući u HRT-ovom studiju.

Lijepa Jana, koja je slika i prilika mame Vanne, nije mogla zadržati suze koje su u jednom trenutku samo potekle niz njezino lice pa ih je požurila obrisati da joj ne bi razmazale šminku.

Sergej - 'Još i danas zamiriši trešnja' | Live 2, semifinals | The Voice Croatia | Season 4 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Vjerujemo i da će samo finale, u kojem će se publici predstaviti po jedan natjecatelj iz svakog od timova, biti zanimljivo i prepuno emocija, a tko će pobijediti, doznat ćemo već iduće subote.