svi se okreću za njima

Gdje god se Vanna i njezina kći Jana pojave skupa, uvijek ukradu najveću pažnju

29.06.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Film 'Indiana Jones i artefakt sudbine' stigao je u kina CineStar, a pretpremijerno su u avanturama neustrašivog istraživača u četvrtak navečer uživali mnogi poznati. No najviše pogleda privukla je naša pjevačka diva jer je u kino povela svoju mezimicu

Poznato je to da Ivana Vrdoljak Vanna svoju djecu čuva daleko od javnosti, ali s vremena na vrijeme pojavi se na nekom događaju u pratnji prelijepe kćeri Jane, sve sličnije poznatoj majci.

Tako su skupa stigle pogledati i nove avanture Indiane Jonesa, a došle su modno usklađene u crnim outfitima. Obje su se odlučile za haljinice, koju je mama Vanna kombinirala sa svijetloplavim sandalama od brušene kože uparenim s torbicom iste boje, a Jana je obula trendi do koljena visoke kožne kaubojske čizme.

Podsjetimo, Jana je prije nekoliko godna imala i glavnu ulogu u jednoj od Vanninih pjesama, hitu 'Puna memorija'. Prvo zajedničko televizijsko pojavljivanje odradile su u emisiji 'Dalibor Petko Show'. Osim kćeri, s Andrijom Vrdoljakom pjevačica ima sina Luku.

Inače, osim njih dvije, priliku da uživaju u novom filmu o 'cijenjenom profesoru arheologije' nisu propustili ni Bojana Gregorić Vejzović, Mario Mandarić, Domagoj Jakopović Ribafish, Frano Ridjan, Marko Šapit, Neven Ciganović i mnogi drugi.

  • +5
Poznati na premijeri franšize Indiana Jones Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Bojan Zibar