pakleno zgodna

Dala si oduška: Nakon prekida Jelena Rozga provocira opasnim dekolteom

01.10.2017 u 21:18

Bionic
Reading

Nakon što je prikinula dvogodišnju vezu sa zaručnikom Stjepanom Hauseom, Jelena Rozga nema vremena za tugovanje. Atraktivna pjevačica je, čini se, odlučila okrenuti novi list, a možda i krenuti u potragu za novim odabranikom

Da je preboljela još uvijek svježi prekid, pjevačica Jelena Rozga je dala naslutiti provokativnom fotografijom koju je podijelila sa svojim fanovima na Instagramu. Lijepa Jelena objavila je video u kojem pokazuje nikad bujniji dekolte, a njezini obožavatelji spremno su ju obasuli komplimentima na račun izgleda.

'Savršena u svakom pogledu', 'prestao sam se opijati, kad te vidim dodje mi na isto...', glasili su komentari ispod video zapisa u kojem Jelena pozira u poderanim trapericama i pripijenom korzetu, a jedan od obožavatelja Jeleni se ponudio da joj upravo on bude novi dečko.

❤️💛💚💙💜 #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Atraktivna Splićanka je, čini se, odlučila baš kao i njezin bivši zaručnik posvetiti se samoj sebi, a svi vrlo dobro znaju kako  se žena koja izađe iz duge veze trudi izgledati i zabavljati bolje nego ikad. Ako je suditi prema Jeleninom seksi izdanju, pjevačica je na dobrom putu da upozna ljubav svog života.

  • +13
Jelena Rozga zapalila atmosferu na nastupu Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL