kraj ljubavi

Jelena Rozga progovorila o raskidu zaruka s Hauserom

15.09.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Vijest o kraju ljubavne priče najpoznatijeg zaručničkog para naše estrade iznenadila je mnoge. Prije 10-ak dana Jelena Rozga i Stjepan Hauser su, šuška se, donijeli odluku da svatko krene svojim putem, a razloge prekida sačuvat će za sebe. Pjevačica se oglasila priopćenjem

'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete', istaknula je u priopćenju Jelena Rozga.

Iako su tijekom dvije godine veze, unatoč brojnim glazbenim obavezama, uspijevali pronaći dovoljno vremena jedno za drugo, navodno je česta razdvojenost slavnog para ipak učinila svoje.

Prvi put su Jelena Rozga i Stjepan Hauser zajedno viđeni zagrljeni na koncertu 2Cellos u Ljubljani u srpnju 2015. godine. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, a u veljači 2016. su se zaručili istaknuvši kako se nikada neće vjenčati nego da će ostati vječni zaručnici

Već u travnju počela su šuškanja da par teško podnosi razdvojenost te da im je veza na kušnji. Priču je dodatno podgrijala kratka snimka iz Lisinskog koja se proširila društvenim mrežama, u kojoj se vidi kako Hauser bježi od novinara te ostavlja pjevačicu da se sama u visokim potpeticama uspinje stepenicama. Pjevačici je zasmetalo to što je nije pričekao, a on joj je odbrusio da ne želi da ga snime te se nastavio penjati bez nje.

Ovog ljeta nakon koncerta 2Cellos u pulskoj Areni boravili su skupa u Istri te u Jeleninom rodnom gradu Splitu, a svoje zajedničke trenutke odmora oboje su dijelili na društvenim mrežama.

Ocean of love ❤️#summer #love #sea #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

  • +23
Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Jelenin poslovni raspored i dalje je prepun. Ovog vikenda nastupa u Sloveniji i Makedoniji, a Stjepan nastavlja turneju s Lukom Šulićem.

  • +7
Stjepan Hauser Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL