nesretna pjevačica

Britney Spears doživjela slom usred večere, njezin suprug izjurio iz restorana

15.01.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Pjevačica je navodno u petak navečer doživjela slom u jednom restoranu u Los Angelesu, zbog čega je njezin novi suprug Sam Asghari napustio restoran

Spears je u petak snimljena u restoranu u Los Angelesu, gdje je večerala sa suprugom Samom Asgharijem. Restoran je bio pun gostiju, koji su prepoznali pjevačicu i započeli je snimati.

Kako tvrde gosti restorana, Britney Spears je počela vikati i pričati besmislice, nakon čega je njezin suprug istrčao van. Potom je njihov tjelohranitelj izveo pjevačicu iz restorana i vratio se platiti račun.

Podsjećamo, Spears se otvoreno borila s problemima psihičkog zdravlja, osobito zbog stresa prouzrokovanog 13-godišnjim skrbništvom. Navodno joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj, ali je na društvenim mrežama i na sudu izjavila da su je držali u psihijatrijskoj ustanovi protiv njezine volje te da je bila prisiljena uzimati lijekove.

Nakon što je završeno 13-godišnje skrbništvo, koje je njezinu ocu Jamieju omogućilo da kontrolira njezinu imovinu, obožavatelji nisu bili sigurni je li pop zvijezda zapravo slobodna kao što je tvrdila da jest.

Izvor: Društvene mreže

Osobito su bili sumnjičavi prema njezinu vjenčanju, jer su tvrdili da se činilo kao da tada nije bila "pri zdravoj pameti". I dok ih je Britney uvjeravala da nije mogla disati zbog napada panike ranije tog dana, također je priznala da je imala problema zadnje tri godine. Tražeći nekoga koga će okriviti, njezini obožavatelji prst su uprli u Asgharija, koji je kasnije negirao sve optužbe.

"Ne, čak nemam kontrolu ni nad time što ćemo večerati", rekao je 28-godišnji model za TMZ prošlog mjeseca i dodao: "Znate, u prošlosti se mnogo toga događalo, tako da razumijem odakle ta zabrinutost njezinih obožavatelja. Samo su zaštitnički nastrojeni prema njoj. Ako ništa, oni su stvarno dobri obožavatelji."

  • +4
Vjenčanje Britney Spears i Sama Asgharija Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia