veliko priznanje

Courteney Cox nagrađena zvijezdom na Stazi slavnih u Hollywoodu, a Jennifer Aniston nije mogla sakriti suze

28.02.2023 u 09:25

  • +8

Courteney Cox

Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda serije 'Prijatelji' Courteney Cox jučer je imala dan za pamćenje: dobila je zvijezdu na Stazi slavnih! Uz nju su, kao i uvijek, bile poznate prijateljice koje su joj pružile podršku, a velik dan uveličala je i njezina kći Coco Arquette i partner Johnny McDaid

Glumila je u jednoj od najuspješnijih serija na televiziji, a nastavila je ostavljati trag brojnim ulogama na velikom i malom ekranu. 'Prijatelji', 'Vrisak' i 'Cougar Town' neki su od glumačkih projekata koji ne bi bili isti bez Courteney Cox! Sada se glumica i službeno pridružila velikanima sa zvijezdom na Stazi slavnih u Hollywoodu. Glumica se službeno pridružila velikanima showbizza u ponedjeljak, čime je postala 2750. osoba kojoj je pripala ta čast.

Glumica je u ponedjeljak dočekala veliko priznanje, a njezin veliki dan uveličale su njezine kolegice, vidno sretne i ponosne. Jennifer Aniston i Lisa Kudrow održale su govore u čast kolegice, a rečeno je nasmijalo prisutne.

'Biti prijatelj s Courteney znači biti obitelj s Courteney. Ona je zaslužna za sve to. Od početka kad smo je upoznali, odmah je bila inkluzivna, topla, puna ljubavi, zainteresirana za sve o tebi', prisjetila se Aniston koja je upoznala crnokosu glumicu na setu sitcoma 'Prijatelji'. Od 1994. do 2004. glumila je uz Jennifer, Lisu, Matta LeBlanca, Matthewa Perryja i Davida Schwimmera, glumeći skupinu prijatelja u New Yorku.

Prijateljice Courteney, Aniston i Kudrow upoznale su se u osamdesetima kada su dobile uloge za koje nisu ni očekivale da će im ovoliko promijeniti život. Prijateljstvo s ekrana samo je dio onoga što kolegice imaju u privatnom životu. Međusobna ljubav ne može se sakriti, a Jennifer Aniston nije mogla suspregnuti suze od ponosa na dragu prijateljicu.

'Courteney, samo želimo reći da smo duboko, duboko ponosni što te poznajemo. Ti si definicija doista lijepog, talentiranog i, što je najvažnije, doista dobrog i dragog ljudskog bića… Hvala ti što si obogatila naše živote', rekla je Lisa Kudrow.

Veliki dan uveličala je i podrška prijateljice Laure Dern, ali i njezine kćeri Coco Arquette koju ne viđamo često. 18-godišnjakinja je sjedila uz Jennifer Aniston i s ponosom pljeskala majčinu uspjehu, a kasnije s njom pozirala uz kultnu zvijezdu. Osim Coco, tu je bio i Johnny McDaid, pjevač benda 'Snow Patrol' s kojim je glumica u dugogodišnjoj vezi.

NE KRIJU KAJANJE

Priznale da su se 'opekle': Ovo su zvijezde koje žale zbog odlaska pod nož

Pogledaj galeriju