ZAGREB NA LISTI SVJETSKIH DESTINACIJA

Corona Sunsets Session prvi put u Zagrebu

07.07.2017 u 09:22

  • +27

Corona Sunsets Session

Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR_FERINA

Bionic
Reading

Corona Sunsets Session, jedan u nizu globalno poznatih evenata, prvi put u Zagreb donosi pravi doživljaj ljeta u maštovito uređenom pop-up baru

Tajnovita lokacija u samom središtu grada, skrivena od pogleda na krovu Zagrebačkog plesnog centra, bila je idealna za opušteno druženje i otvorenje pop-up bara Corona Sunsets Session, koji nakon brojnih svjetskih destinacija prvi put dolazi u Zagreb. Još neotkrivena lokacija u centru grada savršeno je mjesto za opuštanje i druženje nakon vrućeg ljetnog dana uz osvježavajuću Coronu. Uz pivo, uz koje obavezno ide i kriška limete, na otvorenju pop-up bara, uživali su brojni posjetitelji među kojima i mnoga poznata lica: Rene Bitorajac, Ivan Šarić, Iva Šulentić, Damir Kedžo, Slavko Sobin, Aljoša Šerić, Daniel Bilić, Ana Stunić, Ana Maras, Judita Franković, Edvin Liverić, Lidija Lešić, Isabela Rakonić, Anamarija Brkić, Robert Sever i brojni drugi.

Corona Sunsets Session, jedan u nizu globalno poznatih evenata, prvi put u Zagreb donosi pravi doživljaj ljeta u maštovito uređenom pop-up baru. Ove sezone bit će to mjesto na kojem ćete se prepustiti čarima slikovitog zalaska sunca uz hladno osvježenje koje donosi Corona. Tijekom 10 dana, u ovom će jedinstvenom baru moći uživati svi ljubitelji poznatog meksičkog piva, a najbolja lounge zona sa zalaskom sunca uz ritmove DJ-a postat će hit mjesto za afterwork druženje. Sunce, zabava, plaža i palme prve su asocijacije na popularni brand piva, a za pravi užitak dovoljno je posjetiti novootvoreni pop-up bar na skrivenom krovu u središtu grada.

Corona Sunsets Session, otvoren je od četvrtka, 29. lipnja, do subote, 08. srpnja, svakog dana od 17 do 23 sata na krovu Zagrebačkog plesnog centra (Ilica 10), a sve informacije o događaju mogu se pronaći na Facebook stranici Corona Sunsets Session.