duhovita fotografija

Indira Levak i njezin Mirek slave, a stigao im je i novi član obitelji: 'Eto, postadoh mama!'

01.06.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila da ona i suprug Miroslav Levak obilježavaju osmu godišnjicu braka, a još jedna sretna vijest je da su udomili novog kućnog ljubimca

'Mužiću moj, neka nam je sretna godišnjica braka! Nikad ljepša! Eto, postadoh i mama preslatke Blue', poručila je Indira Levak. Na fotografiji se može vidjeti kako iza nje u automobilu spava suprug Miroslav, a na druge dvije fotografije je njihov novi član obitelji, štene. Psić je stafordski terijer i ima plave oči pa se pretpostavlja da je to razlog njegova imena Blue (plavo).

Brojni sljedbenici su im u komentarima izrazili najljepše želje povodom tog velikog dana. Neki su konstatirali kako je malena Blue predivna te kako se nadaju da će se dobro slagati s njihovim mačkama.

Podsjećamo, par se upoznao prije devet godina u teretani, a vjenčali su se 2014. godine u bjelovarskoj vinariji. Organizirali su intimno slavlje za stotinjak najbližih uzvanika.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: M.M./PIXSELL

Inače, Indira i Miroslav veliki ljubitelji životinja. Dosad su udomili tri mačke imena Grof, Mrvulja, te Pikola, ali i dva psa, staforde Dexa i Zetu. Osim idile u privatnom životu, par i poslovno odlično surađuje. Miroslav je Indirin menadžer te su se skupa upustili u izradu namještaja i sprava za vježbanje, a ozbiljno se bave i turizmom iznajmljujući apartmane u Fažani.