hrvatska tina turner

Indira Levak: 'Potpuno sam neopterećena starenjem. Fokus mi je da živim zdravo i da se dobro osjećam u svojoj koži'

11.07.2022 u 14:49

Bionic
Reading

Pjevačica je nakon četitri godine nedavno objavila novi, hvaljeni samostalni (drugi od odlaska iz grupe Colonija) album 'Atlantida' na kojem tekstove potpisuje sama, a kojeg usješno i neumorno promovira po Hrvatskoj i regiji. Priznala je kako je bilo svakakvih ideja na početku karijere od menadžera i od diskografa, ali da je na tom putu ostala svoja, a da se mijenjala prema svojim željama

Na novom albumu Indira Levak obnovila je suradnju s Borisom Đurđevićem. Smatra da su neke veze neraskidive, pogotovo nakon dva desetljeća plodne i kreativne suradnje, privatnog druženja i odrastanja u burnim estradnim vodama.

'Do ponovne suradnje, ali sada na mom samostalnom projektu, došlo je zapravo spontano, sreli smo se i uz rakijicu zapravo shvatili da i ovako razdvojeni te ostvareni svaki na svom novom putu ipak još možemo puno toga dati zajedno. Boris i ja znamo se jako dugo i logično je da se odlično razumijemo u studiju, što pokazujemo novim pjesma koje sada radimo zajedno, za mene', rekla je Indira za Večernji list.

  • +4
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: M.M./PIXSELL

Na pitanje lecne li se na broju pedeset, budući da će za dvije godine proslaviti pola stoljeća života izjavila je. 'Potpuno sam neopterećena starenjem. Fokus mi je da živim zdravo i da se dobro osjećam u svojoj koži', poručuje Indira. Uz današnje tretmane i razne preparate, napominje, može se dostojanstveno stariti i usporiti neke procese.