RAZVOD OD JENNIFER FLAVIN

Čini se da je na pomolu još jedna ružna brakorazvodna parnica: Sylvester Stallone oglasio se oko bračne imovine

30.08.2022 u 13:09

Bionic
Reading

Nakon što je njegova, uskoro bivša supruga, Jennifer Flavin podnijela zahtjev za razvod, oglasio se i sam Sylvester Stallone

Zahtjev za razvod Jennifer Flavin je podnijela u okrugu Palm Beach na Floridi, a u njemu je, među ostalim, navela kako je 76-godišnji Sylvester Stallone 'namjerno rasipao bračnu imovinu što je imalo negativan ekonomski učinak na njihovu imovinu.' Legendarni glumac te je navode, kako govore oni koji su imali uvid u sudske spise, odbacio i rekao da on to nije radio.

Osim toga, odbio je i zahtjev svoje uskoro bivše supruge da ona ima 'ekskluzivno pravo' na njihovu kuću u Palm Beachu. Kada je riječ o odvjetničkim naknadama i pravnim troškovima, Jennifer Flavin traži od suda da se dobro pazi na sve stvari koje bi mogle produžiti proces, a koje bi time povećali troškove.

Sylvester Stallone Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca/StarPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svom odgovoru sudu Stallone je rekao kako je njegova supruga sama angažirala odvjetnika i odlučila platiti sve njegove pravne troškove, a nije se protivio niti njezinoj želji da ona vrati svoje djevojačko prezime.

  • +3
Sylvester Stallone i Jennifer Flavin Izvor: Profimedia / Autor: Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako se isprva pisalo kako je glavni krivac za razvod pas vrste rotvajler, po imenu Dwight, kojeg je Stallone kupio, a kojeg Jennifer Flavin nije željela u kući, no ti su navodi sada odbačeni. On tvrdi da su jednostavno krenuli svatko sa svojim životom, u različitim smjerovima. Njihovom braku došao je kraj nakon 25 godina, u kojem su dobili tri kćeri.