ATRAKTIVNA DUBROVKINJA

Čilićeva 'srećonoša': Svjetski mediji raspisali se o lijepoj Kristini Milković

26.01.2018 u 13:42

Bionic
Reading

Domaći i strani mediji puni su riječi hvale za vrhunski plasman našeg tenisača Marina Čilića na Australian Openu. Plasirao se u finale i postao treći tenisač svijeta, a uz to raste zanimanje svjetskih medija za njegovim privatnim životom, pa britanske medije intrigira njegova zaručnica Kristina Milković

Britanski The Sun pita se tko je samozatajna zaručnica Marina Čilića i piše da je njegovo srce osvojila prije deset godina, otkad mu je pratnja na svim turnirima. Vezu, navode, nastoje održati što privatnijom i što dalje od očiju javnosti. Dodaju da je lijepa Dubrovkinja Kristina Milković diplomirala psihologiju i politologiju, da govori engleski, talijanski i španjolski te da je radila u Zagrebačkoj banci. 

Dodaju i da je, nakon što je osvojio svoj prvi ATP naslov u Baselu, Marin izjavio kako mu Kristina donosi sreću. Ona je bila sa svojim dragim u New Yorku kada je osvojio svoj prvi US Open 2014. godine. Nadajmo se da će Kristina i ovog puta Marinu donijeti sreću i pobjedu u finalu Australian Opena.  

Ljepotica se u mlađim danima bavila manekenstvom, a osvojila je i titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria 2005. godine. Ne daje intervjue i tek ponekad se pridruži Marinu na društvenim događanjima. Zadnji put su zajedno viđeni krajem godine na dodjeli nagrade HOO-a za najboljeg sportaša Hrvatske. 

Ako je suditi po Instagramu, i blagdane su proveli zajedno. Čilić je objavio fotografiju na kojoj pozira uz Kristinu na dubrovačkim zidinama. U srpnju prošle godine su se i zaručili, pa bismo uskoro mogli čuti i svadbena zvona.

❤ #dubrovnik #nofilterneeded #love

A post shared by Marin Čilić (@marincilic_official) on

  • +6
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL