izašli na advent

Vrijeme samo za njih: Marin Čilić pozirao sa suprugom prvi put nakon rođenja drugog djeteta

14.12.2021 u 10:34

Bionic
Reading

Naš proslavljeni tenisač i njegova životna partnerica Kristina Čilić u rujnu su postali roditelji drugi put, a paru je došao još jedan sin kojem su dali ime Vito. Zaljubljeni sportaš s fanovima je podijelio djelić blagdanskog ugođaja u kojem uživa sa suprugom Kristinom

Marin i Kristina Čilić zajedno su uživali na Adventu u Zagrebu, a fotografiju koju je tenisač objavio na svom Instagramu njihova je prva fotografija od rođenja sinčića Vite.

'Roditelji u izlasku', opisao je tenisač fotografiju na kojoj se može vidjeti kako su se on i njegova supruga družili na Fuliranju pozirajući dobro raspoloženi ispred božićnog drvca. Podsjetimo, sina Balda dobili su u veljači 2020. godine, a vjenčali su se 2018. godine u Cavtatu nakon osam godina ljubavi. Kristinu je Marin upoznao 2008. godine u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je ona radila kao hostesa, a prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav.

'Baldo je razigran dječak, veoma veseo, voli društvo... Karakterno prepoznajem i neke Kristinine i svoje osobine, ali je zaista jedinstven, kao vjerujem i svaka beba, tako da bi bilo pojednostavljivanje uspoređivati ga s jednim od nas dvoje. Što se fizičkog izgleda tiče, ljudi često kažu da više sliči Kristini, ali iskreno, ja to još ne vidim', otkrio je u ranijem razgovoru za tportal.

  • +3
Marin Čilić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL