TURISTI U NEW YORKU

Otkriva li nova fotografija Čilićeve zaručnice trudnički trbuščić?

07.09.2017 u 10:03

Bionic
Reading

Iako je ispao iz daljnjeg natjecanja na ovogodišnjem US Openu, naš najbolji tenisač Marin Čilić odlučio je produžiti svoj boravak u Americi. U društvu zaručnice Kristine Milković uživa baš poput svakog turista u razgledavanju New Yorka, a jednu je fotografiju podijelio i s obožavateljima

Nakon što je u 3. kolu ovogodišnjeg US Opena izgubio od Argentinca Diega Schwarzmana, najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić odlučio je produžiti svoj boravak u Americi, a društvo mu pravi zaručnica Kristina Milković.

Strolling around #Soho. #nyc #tourist #funtime #streetart

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic_official)

Na službenom profilu na Instagramu Čilić je objavio fotografiju na kojoj pozira s Kristinom ispred zida na kojem je nacrtano srce. Pripadajućim hashtagovima jasno je dao do znanja da napokon uživa poput pravog turista u razgledavanju grada koji nikada ne spava.

Ovo je zapravo njihova prva zajednička fotografija nakon što su se hrvatski mediji raspisali o navodnoj trudnoći lijepe Kristine, koju je Čilić zaprosio nakon osam godina veze. Ipak, po ovoj fotografiji još uvijek nije moguće razaznati je li buduća gospođa Čilić zaista trudna ili ne.

  • +6
Marin Čilić i Kristina Milković Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL