Veliki rizik

Chris Hemsworth zbog zdravlja odlučio usporiti karijeru

03.04.2023 u 15:41

Bionic
Reading

Iako se priča da će zvijezda 'Thora' otići u mirovinu, Chris Hemsworth odlučio je da će usporiti karijeru zbog povećanog rizika da oboli od Alzheimerove bolesti. Vijest o velikom riziku natjerala je glumca da uspori tempo i odluči više vremena posvetiti onom najbitnijem

Kojim god poslom da se bavite, zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu, a s time se slaže i poznati holivudski glumac. Poslovni život Chrisa Hemswortha ispunjen je novim zahtjevnim ulogama, no stiglo je vrijeme da se ipak uspori tempo i svjesnije krene u poslovne projekte.

Australski glumac ima već nekoliko nadolazećih projekata, uključujući i nastavak 'Osvetnika' u kojem će još jedanput utjeloviti Thora te biografski film o Hulku Hoganu, poznatom profesionalnom hrvaču koji je svakako jedan od najpoznatijih svih vremena. Nakon tih projekata, glumac planira pažljivije birati uloge te smanjiti njihov broj.

'Ne planira preuzimati mnoge uloge zbog saznanja o visokom riziku od Alzheimerove bolesti', otkrio je izvor blizak glumcu.

Sam Hemsworth rekao je da nema Alzheimerovu bolest, no nakon pretraga u studenom otkrio je da ima veliku predispoziciju te da će teška bolest najvjerojatnije biti dio njegove budućnosti. Iako je izvor otkrio da glumac planira u prijevremenu mirovinu, čini se da to nije ono što Hemsworth želi. Njegov plan je samo usporiti tempo i pažljivije birati uloge koje će uklapati u svoj raspored ne čineći ga tako napornim i iscrpljujućim.

Hemsworth je rekao da je saznanje da je osam do 10 puta vjerojatnije da će se boriti s Alzheimerom potaknulo nešto u njemu da uzme malo slobodnog vremena i provede ga sa suprugom Elsom Pataky i njihovo troje djece.

  • +8
Chris Hemsworth Izvor: Profimedia / Autor: Mr Tickle / Avalon / Profimedia