PROCURILI DOKUMENTI

Zaluđeni obožavatelji Miley Cyrus spremni su na sve, pa čak i proširiti lažne informacije o navodnoj tužbi Liama Hemswortha

03.03.2023 u 11:32

Bionic
Reading

Ovih dana društvenim su se mrežama proširile bizarne informacije kako glumac Liam Hemsworth tuži svoju bivšu suprugu, pjevačicu Miley Cyrus, no ima li istine u tome?

Ne stišava se bura oko pjesme 30-godišnje Miley Cyrus 'Flowers' koju je posvetila svom bivšem suprugu, glumcu Liamu Hemsworthu i koja je, od trenutka kada je na njegov rođendan ugledala svjetlo dana, postala neslužbena himna svih žena.

Ovih dana Twitterom su se proširile tvrdnje kako 33-godišnji australski glumac tuži bivšu suprugu upravo zbog te pjesme. Profil na Twitteru koji je to prvi objavio tvrdi da je vidio dokumente, koji su procurili u javnost, a u kojima stoji kako je Hemsworth odlučio tužiti Miley za klevetu, i to nakon nevjerojatnog uspjeha pjesme 'Flowers'.

  • +5
Liam Hemsworth i Miley Cyrus Izvor: Profimedia / Autor: Vince Flores / INSTAR Images / Profimedia

Isti profil je i lažno ustvrdio kako će, zbog svega, Hemsworth izgubiti ugovor s Netflixom, nakon što je zamijenio Henryja Cavilla u trećoj sezoni serije 'Witcher', a zbog negativnog PR-a vezanog uz hit pjesmu. U drugom je pak twitu objavljen dokument 'koji je procurio' navodno od Hemswothovog odvjetničkog tima, kao dokaz podnesene tužbe za klevetu.

U tom se lažnom dokumentu tvrdi kako se Liam odlučio na tužbu zbog pretrpljene štete njegovom javnom imidžu, ali i prihodima, kao i zbog poniženja zbog riječi pjesme, ali i videa za 'Flowers'.

Ipak, ubrzo je otkriveno kako je navodni pravni dokument jednostavno preuzet s web stranice na kojem se nalaze predlošci, među ostalim i ovaj kojeg je obožavatelj Miley Cyrus iskoristio kako bi dodatno oblatio Liama Hemswortha. Potpisi na vrhu preuzeti su s Googlea, a slika je uređena tako da izgleda zrnato i da bude teško čitljiva, kako bi izgledala što vjerodostojnije.

Zbog svega se počelo pričati o tome kako su obožavatelji Miley Cyrus spremni uistinu na sve u svojim očajničkim nastojanjima da pjesmu 'Flowers' zadrže na vrhu top lista, budući da joj je 'zaprijetio' novi remiks Ariane Grande i The Weeknda 'Die for You'.