njihov dan

Chef David Skoko i njegova draga slave: 'Lita su pasala mi još vajk tancamo'

17.09.2020 u 13:32

Bionic
Reading

David Skoko ili, kako sam sebe naziva, ribarev sin, s voljenom suprugom Anom sretan je kao prvog dana što se često može vidjeti po objavama na društvenim mrežama. Ondje su obilježili i 25. godišnjicu braka

'Volimo se od kad smo bili mali. Sicaš li se mila ća smo vragulali. Ka da smo vragu s kotla škapulali. Sve na svitu mi smo zajno stili. Ka zvrki po banku se vrtili. Lita su pasala mi još vajk tancamo. Da nan zavik traje volija bin samo. Sretna nam godišnjica braka', stoji na profilu Davida Skoke na Instagramu pored fotografije kakva je objavljena i prošle godine na isti dan.

Svojom pojavom i vještinama već godinama dominira ne samo u kuhinji, nego i u medijima, a u svemu što radi, najveća mu je podrška upravo Ana s kojom ima dvoje djece, 13-godišnjeg Antona i devetogodišnju Franku. Celebrity chef je svojedobno je izjavio da njegovu popularnost ne shvaća previše ozbiljno te je kao tajnu za uspješan brak naveo strpljenje, toleranciju, ljubav i dobar seks.

'Sa suprugom sam od 1995. Skoro četvrt stoljeća. Upoznali smo se u diskoteci Piramida, ona je bila plesačica u plesnoj skupini, a ja lokalni mangup. Filmska priča! Motociklom smo obišli pola Europe, otkad se znamo, više smo kilometara napravili na motorima nego u autu. I dan-danas redovito ‘opalimo’ koji đir po Alpama ili magistrali, mislim da ću voziti motore do kraja života', ispričao je ranije za 24sata.

Inače, malo je poznato kako većinu Skokinih društvenih mreža vodi upravo njegova supruga. Instagram i Facebook, izjavio je prije godinu dana, uopće ne otvara. Ana, magistrica talijanistike i hispanistike, dobiva sve poruke i nekad zna biti, otkrio je poznati kuhar, vrlo zanimljivih situacija koje često zajedno komentiraju.