MLADOST

Slavni hrvatski chef objavio fotografiju iz tinejdžerskih dana; rijetko tko bi ga prepoznao

18.12.2019 u 14:11

Bionic
Reading

Društvenim mrežama hvali se nadimkom ribarev sin, a pokušava ga svojim načinom života i poslovnim motom i opravdati. Slavni Istrijan sada je dokazao da od malih nogu prati očeve stope i naporno radi na moru, a pritom je mnoge nasmijao svojim izgledom u mladosti

'Iz obiteljskog albuma', poručio je slavni domaću chef ispod najnovije fotografije na kojoj bi ga tek rijetki prepoznali. Kulinarska zvijezda David Skoko, javnosti poznatiji po televizijskim angažmanima u kojima većinom prakticira mediteransku i tradicionalnu istarsku kuhinju.

Posebno se ponosi obiteljskom ribarskom tradicijom, uz koju je i sam odrastao, što je i dokazao novom fotografijom. U žutom nepropusnom kombinezonu, duge kose i vidno mlađi, Skoko je pokazao kako su izgledala njegove zore s ocem i ostatkom ribara na moru.

Ljubav prema ribarenju kao i spremanju ribljih specijaliteta, Skoko je nastavio i kasnije. 'Ko bi rekao da ste to Vi', 'Pa koliko ovdje imate godina', samo su neki od komentara ispod fotografije tada 18-godišnjeg Davida Skoke.

'Odrastao sam uz ribu. Čisteći ribu kao dijete naučio sam napamet koliko trilja ima kostiju, u kojem dijelu godine u šargu ima najviše masnoće i kad su listovi u mrijestu. Filetiranje ribe bila nam je svakodnevnica. Uvijek je bilo restorana koji su tražili čiste filete i mi smo to doma radili satima', rekao je jednom prilikom Skoko.