SRCE NIJE IZDRŽALO

Čekalo se gotovo dva mjeseca: Otkriven uzrok smrti Raquel Welch

04.04.2023 u 17:08

Bionic
Reading

Iako je slavna glumica preminula još sredinom veljače, u 83. godini života, uzrok njezine smrti tek je sada otkriven javnosti

Kako stoji u smrtovnici, a koju je na uvid dobio TMZ, Raquel Welch preminula je od srčanog zastoja, a uz to se borila s Alzheimerom, što je za javnost bilo veliki šok, budući da jedna od najljepših holivudskih glumica to nikada nije otkrila.

Raquel je preminula u 83. godini života i to 15. veljače, a po njezinoj želji, nakon smrti je kremirana.

Svjetsku slavu postigla je 60-ih godina prošlog stoljeća zahvaljujući ulogama u filmovima 'Fantastic Voyage' i 'Milijun godina prije Krista', nakon čega je prozvana i seks simbolom.

  • +5
Raquel Welch Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zahvaljujući filmu iz 1974. 'Tri mušketira', osvojila je Zlatni globus, a koliko je njezina ljepota bila očaravajuća govoriti i podatak da je 1995. godine u časopisu Empire proglašena jednom od 100 najseksi zvijezda u povijesti filma. Uz to je bila i na trećem mjestu Playboyjevih 100 najseksi zvijezda 20. stoljeća.

Posljednjih godina svog života živjela je povučeno, a očito se razlog krije upravo u dijagnozi Alzheimerove bolesti, koju je tajila od obožavatelja.