ZA NJOM SU 'PATILI' MNOGI

Sjećate se Raquel Welch? Bila je seks simbol 60-ih, a posljednje dvije godine nije se pojavljivala u javnosti, sve do sada

23.09.2021 u 09:52

Bionic
Reading

Po prvi puta nakon dvije godine, koliko je izbivala iz javnog života, paparazzi su usnimili legendarnu Raquel Welch ispred zgrad Heritage Auctions na Beverly Hillsu

Raquel Welch svjetsku je slavu stekla 60-ih godina prošlog stoljeća, otkada se uz nju redovito pišu riječi - seks simbol. Danas 81-godišnju glumicu snimili su paparazzi na Beverly Hillsu, odjevenu u bijelu majicu, crne hlače i sandale na platformu, dok je na glavu nataknula slamnati šešir.

I dok je na većini fotografija imala zaštitnu masku za lice, zbog čega je paparazzi isprva nisu prepoznali, no čim je skinula istu, pojavile su se prepoznatljive crte lica.

Iako je nekada žarila i palila Hollywoodom, godine su učinile svoje, a njezin posljednji javni istup bio je 2019. kada je dala intervju za britanski Sunday Post. U tom intervjuu otkrila je kako nakon desetljeća slave sada doista uživa u životu daleko od očiju znatiželjne javnosti. No, ne krije da joj je drago kada je prepoznaju.

'To je ljepše nego da te ne prepoznaju. Tijekom cijele svoje karijere bila sam 'primijećena', baš poput svih drugih glumaca i glumica, stoga sam zahvalna što javnost i dalje zanima gdje sam i što radim', priznala je svojedobno.

  • +8
Raquel Welch Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Ova dobitnica Zlatnog globusa, koja je snimila mnogobrojne filmove, poznata je i po svojim javnim romansama, ali i čak četiri propala braka, zbog čega je često punila novinske stupce. Bila je u braku s Jamesom Westleyjem Welchom, producentom Patrickom Curtisom, suprug joj je bio redatelj Andre Weinfeld, ali i glumac Richie Palmer.

Rođena u Chicagu kao Jo Raquel Tejada, nakon razvoda od Palmera 2008. uživala je u samačkom životu. 'Obožavam muškarce i obožavam biti u njihovom društvu, no s druge sam strane previše neovisna. Želim imati vezu, no, iskreno, teško je pronaći zanimljive ljude u mojim godinama.'