NAPROSTO BLISTA

Catherine Zeta-Jones pokazala fantastičnu figuru u bikiniju i izazvala pomutnju na društvenim mrežama

13.08.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Slavna glumica Catherine Zeta-Jones ove će godine proslaviti 52. rođendan no svojom ljepotom bez problema može zasjeniti i puno mlađe kolegice

Zanosna crnka koja je više od dva desetljeća u braku s holivudskom legendom Michaelom Douglasom trenutačno odmara u Španjolskoj, a svoje je brojne fanove počastila senzacionalnim izdanjem u kupaćem kostimu te pokazala kako je u top formi.

Odjevena u crno-bijeli bikini, lijepa Velšanka koje se mnogi sjećaju i iz serije 'Draženski svibanjski pupoljci' o simpatičnoj obitelj Larkin koja živi na farmi u engleskoj grofoviji Kent tijekom druge polovice pedesetih godina, svojim je vještinama s hula hoopom sve ostavila bez riječi, dok je za svoju skladnu figuru u crno-bijelom bikiniju na pruge zaradila bezbroj komplimenata od strane brojnih obožavatelja.

'Kakvi trbušnjaci', 'Wow', 'Savršenstvo', 'Bravo', samo su se nizale pohvale na račun snimke zgodne glumice dok vrti hula hoop.

  • +3
Catherine Zeta-Jones Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Inače, kako je najavljeno, Catherine koja je 2002. nagrađena Oscarom za ulogu Whelme u filmskoj adaptaciji mjuzikla 'Chicago', pojavit će se ulozi Morticije Addams u mini seriji 'Wednesday' koju potpisuje proslavljeni Tim Burton.

Riječ je o novom projektu od osam epizoda koja će biti prikazane na Netflixu, a osim Catherine u glavnim su ulogama Luis Guzman i Jenna Ortega kao Wednesday Addams.

Serija će se fokusirati na studentske dane mlade Wednesday kao studentice na akademiji Nevermore.