NJEZIN NOVI STIL

Može li provokativnije od ovoga: Trudna Rihanna na Diorovu reviju stigla u tangama i negližeu

02.03.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Popularna pjevačica s Barbadosa već neko vrijeme ističe svoj trudnički trbuščić u vrlo izazovnim kreacijama te gotovo ništa ne ostavlja mašti. I njezin najnoviji stajling za pariški Tjedan mode malo je koga ostavio ravnodušnim

Trudna Rihanna stigla je u Pariz, u kojem se trenutno održava Tjedan mode, a poziv za Diorovu reviju nije mogla propustiti. Pjevačica, koja je u visokom stupnju trudnoće te čeka svoje prvo dijete s američkim reperom A$AP Rockyjem, za dolazak na reviju pomno je odabrala svoj prilično šokantan stajling.

U trenutno ne tako toplom Parizu, u kojem temperature proteklih dana ne prelaze pet stupnjeva, Rihanna je odlučila izaći u donjem rublju. Na sebe je navukla čipkaste tange, crni grudnjak i negliže koji više otkriva nego skriva, a kao završni touch poslužile su seksi lakirane čizme, kao i Diorov kaput.

  • +2
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sve je oplemenila tamnim ružem i zavodljivim mačkastim make-upom.

Inače, donje rublje koje je nosila dolazi iz njezine nove modne suradnje Savage X Fenty.

‘Trenutno sam u fazi promoviranja seksi stajlinga. Nakon što žene zatrudne društvo ih jednostavno etiketira kao neseksi i nametnuti su standardi da se sve skriva. Upravo zato trenutno na sebe stavljam i nešto što možda nisam ni prije trudnoće. Što oskudnije, što provokativnije i što manje materijala, to bolje za mene’, rekla je nedavno Rihanna.

  • +15
Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia