USUSRET VALENTINOVU

Modno usklađeni par: Trudna Rihanna i A$AP Rocky ukrali pozornost stajlinzima

13.02.2022 u 12:57

Bionic
Reading

Njezina linija donjeg rublja Savage x Fenty dobila je vlastitu trgovinu u Los Angelesu, a modna ikona s Barbadosa u povodu njezina svečanog otvaranja uspjela je posebno zablistati u društvu partnera, američkog repera A$AP Rockyja

Nakon što je brojne oduševila izdanjem u otkačenom kompletu na Fenty zabavi u Los Angelesu, slavnoj Rihanni isto je pošlo za rukom već idućeg dana na svečanom otvaranju trgovine donjeg rublja, Savage x Fenty.

Otkako je otkrila da očekuje prinovu s 33- godišnjim američkim reperom, modna ikona s Barbadosa ne prestaje nizati upečatljiva, trudnička izdanja kojim ponosno ističe trbuščić, no ovoga puta odlučila ga je prekriti.

  • +11
Rihanna i A$AP Rocky Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ususret Valentinovu zablistala je u crvenom od glave do pete, a boju ljubavi istaknula je kožnom kaput- haljinom s kapuljačom, štiklama i make-upom.

Kako se doznaje, njezina statement haljina djelo je brenda Azzedine Alaïa, dok obuću potpisuje dizajnerica Amina Muaddi s kojom je imala priliku surađivati, a u efektnom stajlingu Rihannu je pratio njezin odabranik A$AP Rocky. U sivom odijelu sa sjajnim nitima, budućoj mami parirao je tenisicama u crveno-bijeloj kombinaciji boja.