PREPOROD NEW YORKA

Bruce Springsteen nastupa na velikom besplatnom koncertu u njujorškom Central Parku koji će se emitirati diljem svijeta

02.07.2021 u 09:49

Bionic
Reading

Glazbena legenda Bruce Springsteen bit će među glavnim izvođačima na velikom koncertu koji se krajem kolovoza treba održati u Central Parku i kojim se treba obilježiti 'preporod New Yorka' nakon pandemije, uz Paula Simona i Jennifer Hudson, objavila je u četvrtak newyorška gradska uprava na Twitteru

Demokratski gradonačelnik Bill de Blasio najavio je početkom lipnja ovaj koncert za 21. kolovoza, premda točno vrijeme još nije službeno potvrđeno.

Organizator događaja, producent Clive Davis, rekao je u toj prigodi da želi okupiti osam 'zvijezda' na trosatnom koncertu na kojemu se očekuje oko 60.000 ljudi, uz televizijski prijenos diljem svijeta.

Većina ulaznica treba biti besplatna.

Sedamdesetjednogodišnji rock pjevač iz New Jerseyja kojeg zovu The Boss, prvi je među popularnim izvođačima prošlog tjedna nastavio svoju predstavu na Broadwayju, intimnu priču koju je prekinula pandemija, i to pred cijepljenom publikom.

Cijena ulaznica za tu veoma posjećenu predstavu ovisi o večeri, ali rijetko je niža od 200 dolara.

Bruce Springsteen - Letter To You (Official Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Američki kantautor Paul Simon (79) održao je 2018. turneju kojom se trebao oprostiti od nastupa. Jennifer Hudson (39), pjevačica R&B-a i glumica, najmlađa je od triju imena koje je najavila gradska uprava.

Hudson glumi Arethu Franklin u biografskom filmu 'Respect' koji treba izaći u kolovozu i kojim se odaje priznanje 'kraljici soula' umrloj 2018.

Springsteen on Broadway | Official Trailer [HD] | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube