OPUŠTENI TRENUCI

Brižan i zabavan otac: Princ William osvanuo na novoj preslatkoj fotografiji sa svoje troje dječice

19.06.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Britanski princ William koji s vojvotkinjom Kate Middleton dijeli troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa rijetko javnosti prikazuje privatne trenutke sa svojim najdražima, ali sada je jedna fotografija na Instagramu pokazala koliko je brižan i zabavan otac

Nova fotografija nastala na još uvijek nepoznatoj lokaciji otkrila je kako princ William uživa sa svojim nasljednicima tijekom godišnjeg odmora. Tim je ovjekovječenim trenutkom vojvotkinja Kate Middleton čestitala svom suprugu Dan očeva koji se obilježava u Britaniji, a sve je objavila na društvenim mrežama.

'Želimo sretan Dan očeva svim očevima i djedovima diljem svijeta', stoji ispod objave koja je oduševila javnost i prikupila preko 500 tisuća 'lajkova'.

Na njoj britanski princ u naručju drži svoje dvoje starije djece, osmogodišnjeg princa Georgea i sedmogodišnju princezu Charlotte, dok mu na ramenima sjedi najmlađi, nestašni princ Louis. Svi skupa na licima imaju široke osmijehe te jasno daju do znanja da proživljavaju najzabavnije trenutke.

Za tu prigodu članovi britanske monarhije odjeveni su nešto neformalnije, pa princa Georgea vidimo u maskirnom uzorku što nije tipično, dok je mezimica Charlotte u kariranoj haljinici, a Louis u prugastim motivima.

  • +32
Kate Middleton s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Podsjetimo, nedavno je na obilježavanju platinastog jubileja kraljice Elizabete, peteročlana obitelj ukrala svu pažnju, a posebice četverogodišnji princ Louis koji nije mogao sakriti svoj zaigrani karakter. U mnogim je prilikama tih dana pokazao da s njime mami i tati nije ni malo lako.

  • +4
Princ Louis i Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock/i-Images / Shutterstock Editorial / Profimedia