ZASJENIO SLAVLJENICU

Nestašni princ Louis ponovno je hit na društvenim mrežama: Sve je nasmijao urnebesnim grimasama u društvu mame

05.06.2022 u 19:27

Bionic
Reading

Nakon što je prije svega nekoliko dana na svom prvom javnom angažmanu ukrao pozornost grimasama, četverogodišnjem britanskom princu Louisu isto je pošlo za rukom u velikoj završnici proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete

Maleni princ ponovno je uspio zasjeniti sve članove kraljevske obitelji prateći s tribina spektakularnu povorku na ulicama Londona.

Izgleda da je nakon starijeg brata i sestre koji su godinama bili u centru medijske pažnje, sada napokon došlo i njegovo vrijeme. Treće dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton ponovno je postao glavnom temom razgovora i viralnim hitom na društvenim mrežama.

  • +2
Princ Louis na platinastom jubileju Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / MirrorPix / Profimedia

Stavljajući ruku na usta svojoj mami Kate Middleton, stajanjem na sjedalu radi boljeg pogleda na povorku i beljenjem, princ Louis ponovno je osvojio srca obožavatelja britanske kraljevske obitelji.

Na tribinama iza malog princa sjedio je Mike Tindall koji je u jednom trenutku zabavljao dječaka smiješnim licima, dok se Kate smijala njihovoj interakciji. Četverogodišnji Louis potom je sjeo u krilo svog djeda princa Charlesa, koji ga je ljuljao s jedne strane na drugu.