BITKA OKO SKRBNIŠTVA

Odlučila se na drastičan potez: Sve dok joj otac kontrolira karijeru, Britney Spears neće nastupati

11.11.2020 u 21:09

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Britney Spears u strahu je od oca Jamieja i odbija nastupiti sve dok on bude imao kontrolu nad njezinom karijerom

'Klijentica me obavijestila da se boji svoga oca. Neće više nastupati ako je za njezinu karijeru zadužen otac', rakao je odvjetnik slavne pjevačice Samuel D. Ingham III u utorak na sudskom ročištu u Los Angelesu, vezanom uz slučaj skrbništva.

Unatoč senzacionalnoj vijesti, sutkinja Vrhovnog suda u Los Angelesu Brenda Penny odbila je suspendirati Jamieja Spearsa, ali je rekla da će poslušati sve argumente za njegovu suspenziju ili ukidanje skrbništva koje je Ingham najavio.

'Ne vjerujem da postoji i trunka dokaza koji bi potkrijepili ideju o suspenziji mog klijenta', rekla je Jamiejeva odvjetnica Vivian Lee Thoreen i Inghamove izjave o odnosu Britney i oca Jamieja okarakterizirala kao 'rekla kazala'.

Sutkinja Penny je doduše na zahtjev Britney Spears dodijelila korporacijskom povjereniku Bessemer Trust ulogu suskrbika, ali prema pisanju Associated Pressa, tim Britney Spears je naveo da Jamie nije imao namjeru surađivati s njima.

Odvjetnik Ingham je svoju 38-godišnju klijenticu Britney u jednom trenutku opisao kao 'vrlo funkcionalnu štićenicu' i dodao da već dugo nije razgovarala sa svojim ocem, ali je Jamiejeva odvjetnica Thoreen odgovornost za to prebacila upravo na Inghama.

Majka Britney Spears i bivša Jamiejeva supruga Lynne dala je izjavu putem svog odvjetnika, u kojoj je vezu svoje kćeri i svog bivšeg supruga nazvala toksičnom.

'Stvari su otišle predaleko i Lynneino srce je slomljeno jer su došli do ove točke. Prepirke nisu rijetke u obiteljima, ali ovo nije uobičajena obitelj', navodi se u izjavi koju je pročitao Lynnein odvjetnik.

Britney Spears je pod očevim skrbništvom od 2007. godine koja je za nju bila katastrofalna. Između ostalog, te je godine bila i u vrlo kratkom braku s prijateljem iz djetinjstva Jasonom Alexanderom, koji ju je i ljetos podržao. Jamie Spears je u kolovozu za The Post izjavio da nikad nije bio motiviran ničim drugim osim najboljim interesima za njegovu kćer.

Unatoč zaoštravanju pravne bitke oko skrbništva, i pratećem pokretu na društvenim mrežama #FreeBritney, pjevačica nastoji održavati prisutnost na društvenim mrežama, obojenu ružičastom bojom.

'Bilo je puno komentara i znam da je puno njih govorilo različite stvari o meni.  Samo vas želim obavijestiti da sam dobro. Sretnija sam nego ikad u životu i svima vam šaljem želje i molitve za puno ljubavi', rekla je u kratkoj video-poruci na Instagramu počekom studenog Britney Spears.

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on