ZAHVALNA NA PODRŠCI

Britney Spears na Instagramu objavila tužnu vijest: 'To je tragedija za svakog roditelja'

15.05.2022 u 08:32

Bionic
Reading

Samo nekoliko mjeseci nakon što je sudskom odlukom okončano skrbništvo koje je 13 godina kontroliralo život pop zvijezde, Britney Spears uzdrmala je javnost novostima o trudnoći, da bi ovoga vikenda objavila tužnu vijest

Američka pop princeza svoje vjerne pratitelje na Instagramu obavijestila je kako je sa zaručnikom Samom Asgharijem izgubila bebu.

‘S najvećom tugom javljamo da smo izgubili našu čudesnu bebu u ranoj trudnoći. To je tragedija za svakog roditelja. Možda smo trebali pričekati još malo prije objave trudnoće, ali bili smo previše uzbuđeni i podijelili smo tu vijest. Naša ljubav je naša snaga. Nastavit ćemo pokušavati proširiti našu prekrasnu obitelj. Zahvalni smo na svoj podršci. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima’, napisala je 40- godišnja pjevačica.

Otkako je Britney presudom dobila natrag svoju slobodu nakon 13 godina provedenih pod skrbništvom njezinog oca bila tema brojnih dokumentarnih filmova koji su se fokusirali na njezine pravne bitke i borbe za slobodu, a mnoge je kritizirala zbog načina prikazivanja cijele situacije.

Nedavno je pak dala naslutiti da je spremna početi pisati svoju knjigu. Dijeleći fotografiju starog pisaćeg na svom Instagram profilu početkom siječnja je napisala: 'Hoću li početi od početka?'. Također je početkom ovog mjeseca dala naslutiti kako radi na prvom glazbenim projektu otkako je dobila svoju slobodu. 'Dijeleći video na kojem pleše, napisala je na Instagramu: 'Ovo je zafrkancija onoga što tek dolazi!!!!'

Britney Spears, Sam Asghari Izvor: Profimedia / Autor: Jerry Perez PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia