PRIJATELJICE IZ DJETINJSTVA

Britney Spears javno prozvala Christinu Aguileru: 'Odbiti govoriti istinu jednako je laganju'

20.11.2021 u 09:13

Bionic
Reading

Pop princeza Britney Spears na svom Instagram profilu obrušila se na svoju prijateljicu iz djetinjstva i glazbenu kolegicu Christinu Aguileru nakon što je odbila govoriti o raspletu njezine sudske trakavice duge 13 godina

Pop diva Christina Aguilera svojom pojavom uveličala je 22. izdanje dodjele latinskih Grammyja, a na upite novinara da li je i dalje u kontaktu sa svojom kolegicom Britney Spears njezin PR tim ju je odvukao rekavši medijskim predstavnicima da večeras ne odgovara na takva pitanja.

Video isječak ovog trenutka na dodjeli latinskih Grammyja Spears je podijelila na Instagram storyju napisavši kako je 'Odbijati govoriti istinu jednako laganju' prije nego što je pohvalila druge zvijezde, uključujući Lady Gagu, koje su odlučile progovoriti o njezinom slučaju i javno ju podržati.

  • +11
Britney Spears Izvor: EPA / Autor: STR

Iako na dodjeli nije željela pričati o Britney, 40- godišnja Aguilera o njezinom slučaju, poput brojnih zvijezda, progovorila je na društvenim mrežama.

U lipnju na svom Twitter profilu podijelila je fotografiju s Britney iz djetinjstva nazvavši skrbništvo koje je 13 godina kontroliralo njezin život 'neprihvatljivim'.

Veza Spears i Aguilere seže od ranih devedesetih. U isto vrijeme odrastale su pred očima javnosti i gradile glazbenu karijeru. Hit 'Baby One More Time' iz 1998. Britney je preko noći učinio glazbenom senzacijom, a godinu dana kasnije zahvaljujući pjesmi 'Genie In A Bottle' isto se dogodilo i Aguileri.

Iako su svoju karijeru započele kao prijateljice i Disneyjeve zvijezde, kako su postajale jedne od glavnih zvijezda u pop glazbi, mediji su ih počeli predstavljali kao ljute rivalke.

Godine 2003. Britney i Christinu ponovno je spojila Madonna, a slavni trojac tada je servirao jedan od najpamtljivijih scenskih nastupa u povijesti televizije na dodjeli nagrada MTV VMA.

  • +5
Obožavatelji daju podršku Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Irfan Khan/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia