STARA BRITNEY

Britney Spears dokazala obožavateljima da se oporavlja i objavila fotografiju u bikiniju

29.05.2019 u 14:53

Bionic
Reading

Američka pop pjevačica krajem ožujka završila je u psihijatrijskoj ustanovi zbog teškog razdoblja koje je prolazila tijekom očeva zdravstvena stanja. Nakon mjesec dana liječenja Britney Spears izašla je van, a sada svojim fanovima pokazuje da se osjeća mnogo bolje

Najnovijom objavom na društvenim mrežama na kojoj Britney Spears dokazuje svojim fanovima da je svakim danom sve bolje i da se osjeća smirenije. Senzacionalna figura u kupaćem kostimu zebrastog uzorka nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Podsjetimo pop pjevačica završila je zbog vrlo teškog psihičkog stanja u zdravstvenoj ustanovi u kojoj su brinuli o njoj.

'Britney prolazi kroz vrlo teško razdoblje zbog zdravstvenog stanja svoga oca. Britney nema problema s ovisnošću o alkoholu ili opijatima, jednostavno trenutačno prolazi jednu depresivnu i emocionalno vrlo tešku fazu. Otišla je u ustanovu kako bi joj pomogli nositi se s time i kako problem ne bi postao još veći', objasnili su tada njezini bliski prijatelji američkim tabloidima.

View this post on Instagram

🌼🌼🌼

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

I zaista, nakon mjesec dana liječenja, Britney je izašla iz ustanove i pokazala da je mnogo bolje.

Podrška u cijelom procesu bio joj je dečko, model Sam Asghari s kojim je u vezi posljednje dvije godine.

View this post on Instagram

I love this man @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Iako se trenutno dobro oporavlja, ne zna se kakvo je točno psihičko stanje pjevačice koja je slavu stekla u svojim tinejdžerskim danima. Uzrok su lijekovi i traume koje je proživjela tijekom života, a o svemu više pročitajte OVDJE.

  • +5
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia