BORBA JOŠ TRAJE

Možda ne izgleda glamurozno, ali Britney se polako vraća u formu

28.04.2019 u 09:28

Bionic
Reading

Britney Spears, koja je nedavno izašla iz ustanove za mentalno zdravlje, posjetila je tijekom vikenda salon za sunčanje u blizini svoga doma u Kaliforniji. S kosom svezanom u pundžu i u ne pretjerano glamuroznom izdanju, popularna pjevačica djelovala je prilično dobro

Nakon 30 dana provedenih u ustanovi za mentalno zdravlje Britney se najsretnije osjeća u valstitom domu jer tamo se osjeća najopuštenije i razinu stresa može držati na najnižoj mogućoj razini, pišu američki mediji.

Stoga pjevačica i ne izlazi često izvan svog kaloifornijskog doma. Britney se trenutno ne zamara previše niti garderobom pa je za posjet salonu za sunčanje ovih dana odjenula crni skraćeni pulover širokih rukava koji se odlično uklopio s crnom kožnom torbicom, ali ne i sa sivom trenirkom i šarenim tenisicama.

Ni plava kosa svezana u pundžu ne odaje dojam da Britney pretjerano pazi na izgled, ali činjenica da je snimljena na putu do salona za sunčanje ipak govori da se popularna pjevačica polako vraća u svakodnavnu rutinu. Potvrđuju to i svježe manikirani nokti.

Prema pisanju TMZ-a, 37-godišnja pjevačica još uvijek nije riješila sva pitanja vezana uz mentalno zdravlje.

Iako se osjeća puno bolje, liječnici navodno još uvijek pokušavaju fino izbalansirati njezin koktel lijekova.

'Mentalno stanje Britney sada je puno bolje nego kad se prijavila u ustanavu za mentalno zdravlje. Bila je uznemirena zbog bolesti s kojom se bori njezin otac, a stvar se eksponencijalno pogoršala zbog činjenice da su lijekovi koje je uzimela zbog svog mentalnog stanja prestali djelovati', rekao je izvor za TMZ.

Lijekove koji kod Britney više nisu pokazivali učinkovitost liječnici su, prema navodima TMZ-a, pokušali zamijeniti metodom 'pokušaja i pogrešaka', a kako su činili više štete nego koristi, prestala ih je uzimati.

  • +5
Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Liječnici još uvijek nisu sigurni da su pronašli savršenu formulu i s pjevačicom će dalje nastaviti raditi na tome.

Britney se tijekom prošloga tjedna javila obožavateljima putem društvenih medija i podijelila s njima video iz teretan na kojem izgleda odlično.

'Tko bi rekao da ću zbog stresa izgubiti čak dva kilograma', komentirala je Britney na Instagramu.

Dok je boravila u ustavnovi za mentalno zdravlje, na društvenim medijima razvio se pokret #FreeBritney koji je sugerirao da je pjevačica u ustanovi protiv svoje volje. Zabrinutost njezinih obožavatelja svojim je komentarima podgrijavao i bivši menadžer Sam Lufti.

Britney se ubrzo obratila videozapisom u kojem je tvrdila da je 'sve u redu' i da će se uskoro vratiti te da poruke koje kruže nisu njezine, iako dolaze s njezine adrese, te da ih je prije više godina izradio Lufti.