treća sreća

Pogledajte vjenčanicu Britney Spears iz svih kutova: Udala se u kreaciji Donatelle Versace koja je klasična, ali i vrlo izazovna

11.06.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Nakon što je uplovila u bračnu luku te se Samu Asghariju obvezala na vječnu ljubav, Britney Spears na svom Instagram profilu podijelila je dirljivi video vjenčanja te svima poručila kako bajke u stvarnom životu, ipak, postoje. Usput je otkrila i ono što je mnoge zanimalo - kako je izgledala njezina vjenčanica

Pop zvijezda Britney Spears na svom Instagram profilu podijelila je dirljivi video sa svog vjenčanja sa Samom Asgharijem i to dan nakon što se par vjenčao u njezinoj kući u Los Angelesu u četvrtak navečer.

Uz pjesmu 'Can't Help Falling in Love' koja svira u pozadini, snimka u trajanju od 44 sekunde daje uvid u poseban dan novopečenog bračnog para. Video prikazuje Sama i Britney kako izgovaraju sudbonosno 'da', kao i intimne trenutke sa same ceremonije i zabave koja je uslijedila nakon toga. Za svoje vjenčanje iz bajke Britney se provozala i u bijeloj kočiji, nalik onoj iz Pepeljuge, koju je vukao bijeli konj.

Uz objavljeni video Britney je romantično napisala: 'Bajke su stvarne.' Video je omogućio i da izbliza promotrimo vjenčanicu u kojoj je Britney treći put uplovila u bračnu luku. Izbor je pa na poprilično klasičnu, no svejedno bajkovitu kreaciju.

Dizajn Britneyjine vjenčanice iz snova potpisuje talijanska modna dizajnerica Donatella Versace. Duga haljina, spuštenih ramena i naglašenog dekoltea isticala se dugim šlepom i veom, a bio je tu i visoki prorez na nozi.

Poigravajući se s klasičnom elegancijom pjevačica je imala i usku bisernu ogrlicu oko vrata i rukavice, a uski, sirena kroj haljine naglašavao je njezinu figuru.

Poznati na vjenčanju Britney Spears Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia