ZAGONETNA VANJA

Britanski tabloidi raspisali se o Modrićevoj supruzi Vanji

09.07.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Uoči polufinalne utakmice Engleske i Hrvatske britanske medije zaintrigirala je supruga našeg kapetana Luke Modrića. Evo što pišu o zagonetnoj Vanji koja je osvojila srce našeg nogometaša

Kako se bliži nogometni spektakl i polufinalna utakmica hrvatske i engleske reprezentacije, u medijima su očekivano sport i sve vezano za igrače glavna tema. Tako su se britanski mediji raspisali o supruzi našeg kapetana Luke Modrića, Vanji Modrić, o kojoj ni naša javnost ne zna mnogo.

Budući da, otkako je u bračnoj zajednici s Lukom, Vanja živi povučenim obiteljskim životom izbjegavajući svaki kontakt s medijima, publika ne zna mnogo o njezinom privatnom životu. Britanci su zato fokus stavili na njezinu karijeru prije upoznavanja Modrića.

  • +7
Luka i Vanja Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Vanja, tada Bosnić, u mladosti je radila u Mamićevoj agenciji te je povremeno imala telefonske kontakte s Lukom koji je u to vrijeme igrao u Dinamu. Ljubav je brzo planula, a Modrić je 2008. potpisao ugovor za transfer u engleski Tottenham.

Kao rezultat snažne ljubavi Vanja odlučuje svog voljenog pratiti na njegovu nogometnom putu te se u potpunosti posvetiti njegovoj karijeri. Britanci je hvale kako je upravo ona zaslužna za neke od najvažnijih odluka u njegovoj karijeri, kao što je prijelaz u Real Madrid.

  • +14
Vanja i Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par se vjenčao 2010. godine u Zagrebu, dok je Vanja već bila trudna s prvim djetetom. Vjenčani kum Luki je tada bio kolega Vedran Ćorluka. Tri mjeseca nakon vjenčanja na svijet je došao sinčić Ivano. Osim njega, supružnici imaju i petogodišnju kćer Emu, kao i devetomjesečnu Sofiju.

  • +2
Luka Modrić s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia