NAJDRAŽE RUKE OKO VRATA

Ovaj zagrljaj vratio mu je osmijeh na lice i zbog njega Luka Modrić nije krio sreću

02.07.2018 u 14:01

Bionic
Reading

Do samog kraja bilo je neizvjesno hoće li Hrvatska, zahvaljujući na kraju jedanaestercima, ući u četvrtfinale ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva ili ne. Kada se to napokon obistinilo, presretni igrači pobjedu protiv Danske proslavili su na terenu, a potom su se uputili prema tribinama u zagrljaj najdražih

Nakon jučerašnje utakmice kojom je Hrvatska, zahvaljujući na kraju jedanaestercima, uspjela izboriti ulazak u četvrtfinale ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva, suze radosnice nisu krili niti naši nogometaši. Iako ih čeka teška utakmica, ona protiv domaćina - Rusije, naši reprezentativci odlučili su pošteno proslaviti i proveseliti se zbog zaslužene pobjede.

  • +2
Luka Modrić s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kada su se izgrlili međusobno na terenu, većina njih krenula je prema tribinama, u zagrljaj najdražima, a među njima je bio i kapetan Luka Modrić. Na teren je potom izveo sina Ivana i kćer Emu te ih dugo grlio, smijući se i pričajući s njima. Za potpunu sreću nedostajala je njegova najmlađa kćerkica, malena Sofija, no ona je još uvijek premalena za takvo događanje.

I dok je petogodišnja Ema bila puna čuđenja i sa zbunjeno promatrala sve što se oko nje događa, njezin stariji brat, osmogodišnji Ivano, nije mogao sakriti sreću zbog tate i njegovog pogotka u jedanaestercima.