MISLILA JE NA NJIH

Brigitte Macron otkrila zašto je 10 godina odgađala udaju za ljubav svog života

17.11.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Najnoviji, ujedno jedan od rijetkih intervjua koje je prva dama Francuska dala za Paris Match otkrio je mnoge zanimljive detalje iz privatnog života nje i predsjednika Emmanuela Macrona

Intervju za Paris Match iznenadio je mnoge štovatelje lika i djela 70-godišnje prve dame Francuske, Brigitte Macron, koja je u njemu, osim o svojim poslovnim angažmanima, progovorila i o mnogim privatnim detaljima iz svoga života.

Tako je primjerice priznala i kako je deset godina izbjegavala udaju za svog današnjeg supruga, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, a sve kako ne bi uništila živote svoje djece.

Naime, iz propalog braka s André-Louisom Auzièreom, Brigitte Macron ima troje djece - Tiphaine Auzière (39), Laurence Auzière-Jourdan (46) i Sébastien Auzière (48) - koji su svi zapravo vršnjaci s 45-godišnjim Macronom.

Emmanuel je imao tek 15 godina kada je planula ljubav između njega i 25 godina starije učiteljice književnosti, a Brigitteina kći Laurence pohađala je isti razred kao i on.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: ERIC TSCHAEN-POOL / Sipa Press / Profimedia

Njihova romansa postala je pravi skandal, nakon čega su Macronovi roditelji odlučili poslati Emmanuela u Pariz, gdje su ga upisali u drugu školu, a sve kako bi ga maknuli od fatalne učiteljice. No, ljubav nisu mogli 'ubiti', iako je i sama Brigitte Macron, za vrijeme njegovog boravka u Parizu, bila uvjerena kako će se Macron zaljubiti u neku svoju vršnjakinju. To se nije dogodilo.

Brigitte je u međuvremenu dala otkaz, a priznala je kako su još jedino njezina djeca, kojima nije željela uništiti život, bila prepreka da svoju vezu i ozakone.

FATALNA BRIGITTE

Samo ona može Macronu staviti ovakav osmijeh na lice

Pogledaj galeriju

'To je trajalo deset godina, jer toliko je trebalo da ih izvedem na pravi put. Možete samo zamisliti što su sve morali slušati, no ja nisam željela poslije žaliti zbog ničega.'

Danas su u braku već 16 godina, a Brigitte priznaje kako je suprug i dalje iznenađuje i zadivljuje impresivnim pamćenjem i inteligencijom. 'Imala sam puno briljantnih učenika, no nitko nije imao takve sposobnosti. Uvijek sam mu se divila.'