sretna obitelj

Ana Vučak Veljača i Ivan Veljača ne skrivaju radost zbog dolaska drugog djeteta

11.06.2024 u 10:11

Bionic
Reading

Glumica ansambla dječjeg kazališta Trešnja i scenograf proširit će svoju obitelj za još jednog člana. Već imaju trogodišnju djevojčicu Juli

U ponedjeljak navečer na nedavno pokrenutoj sceni Crni mačak održana je premijera predstave 'Plinska svjetiljka' redatelja Marka Jurage. Na partyju nakon premijere svi su gledali u glumicu Anu Vučak Veljaču kojoj se ispod uske crvene hajine isticao trudnički trbuščić.

Ona i njezin suprug scenograf Ivan Veljača (koji je među ostalim dio ekipe Zlatnom palmom nagrađenog filma 'Čovjek koji nije mogao šutjeti'), spremno su pozirali fotografima. Zgodni supružnici zajedno su od 2015. kada su vezu potvrdili na Pulskom festivalu, a vjenčali su se u veljači 2018. godine.

Ana je inače svestrana žena mnogih interesa, s čak tri diplome u džepu i brojnih zanimljivih kazališnih, filmskih i televizijskih projekata iza sebe. Javnosti ju je naprije upoznala kao voditeljicu emisiju 'Parlaonica'. Godine 2019. je nastupala u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama', a prije toga je bila voditeljica kulinarskog showa HRT-a 'Kuhan i pečen'.

Glumica je ranije izjavila da se 'jako našla u majčinstvu' te da joj se ono dogodilo u pravom životnom trenutku, kad je bila spremna na tako velik korak. Rekla je da po prirodi često nestrpljiva i impulzivna, ali da ju je njezina djevojčicu naučila smirenosti koju prije nisam imala u toj mjeri.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr