SRETNA MAMA - SRETNO DIJETE

Ana Vučak Veljača raznježila novom fotografijom sa svojom djevojčicom zanimljivog imena

09.04.2021 u 16:01

Bionic
Reading

Prije nešto više od mjesec i dana glumica i scenograf Ivan Veljača postali su roditelji kćerkice kojoj su dali ime – Juli. Šogorica aktivistice i producentice Jelene Veljače uživa u novoj životnoj ulozi i bilježi sve trenutke sa svojim prvim djetetom

Vijest o trudnoći glumica zagrebačkog kazališta Trešnja i voditeljica kulinarske emisije 'Kuhan i pečen' neko vrijeme je čuvala samo za mali krug ljudi, ali nakon rođenja djevojčice sve češće otkriva zanimljivosti iz privatnog života i hvali se djelićima svoje idile u kojoj glavnu ulogu igra njena Juli.

Prije koji dan, budući da je u Zagrebu padao snijeg, nije mogla sakriti oduševljenje što je njena beba po prvi put imala priliku ugledati snježne pahulje, pa je to ovjekovječila preslatkom fotografijom, a sada je na Instagramu objavila fotografiju nastalu sunčanog dana kad se s malenom uputila u šetnju i na kavu. 'Korak po korak do kave', opisala je taj prizor. U trendi smeđem kaputu, kratkoj smeđoj haljinici i gležnjačama, glumiva i voditeljica blistala je od sreće.

Inače, kada je u obitelj poznatog para stigla prinova, radosne vijesti s ponosom je podijelila novopečena teta i producentica Jelena Veljača, a nedugo zatim otkrila je i njeno nesvakidašnje ime.

Ana Vučak Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL