UROTA NA FARMI

Branka i Ava kontra ženskog klana

Branka i Ava

Branka i Ava

Izvor: Promo fotografije / Autor: nova tv

Farmerice Branka i Ava popodne su iskoristile za kavu i svježe tračeve te tako jedna drugoj pomogle olakšati dušu

Branka je u dolasku farmerice Ave vidjela neku vrstu spasenja, jer se više ne može nositi sa ženskim klanom iako on više baš i nije toliko jak i stabilan. Klan se pak Avinim dolaskom osjeća jako ugroženo te se pribojava koga će od njih ona izabrati za drugog duelista. 'U realnom životu motor koji te tjera naprijed su tvoji bližnji, no ovdje je meni to samo hrana', žalila se Branka Avi. Kako farmeri vode ratove oko Brankina 'motora', dalo se naslutiti iz priče, jer se Branka Avi požalila zbog prigovaranja farmerica u vezi hrane.

Usporedila je hrvatski show s jednim poznatim talijanskim i rekla kako tamo kuhari imaju punu potporu zajednice, a nju ovdje šikaniraju. 'Cijeli je svijet otišao k vragu!' složila se Ava, za koju se na prvi pogled nije moglo zaključiti da želi sudjelovati u tračanju. Branka je rekla kako su Talijani divni i srdačni ljudi, pa nije ni čudo da se na ovoj 'Farmi' stvaraju problem kad je prepuna loših individualaca. Otračala je Jelenu, koja ne voli Talijane, rekavši kako je to zasigurno i zato što ona živi tamo.

'Ovako nešto nisam doživjela u Italiji! Oni su miroljubiva nacija, divni ljudi!', nastavila ih je hvaliti dok je Ava sa zanimanjem slušala. 'Teško je ovdje, baš je teško!' tužno je uzdahnula Branka. Opisivala je kako njoj situaciju otežava ženski klan, koji nerijetko trača do jutra. U tračanju su ih prekinuli ostali farmeri pa su se dogovorile da će razgovor obavezno nastaviti kasnije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!