BEZ NATEZANJA PO SUDOVIMA

Bradley i Irina dogovorili skrbništvo nad kćeri: Živjet će u New Yorku i oboje podizati Leu

18.07.2019 u 18:03

Bionic
Reading

Glumac i redatelj Bradley Cooper i ruski model Irina Shayk, koji su se razišli prije mjesec dana, navodno su se dogovorili da će podijeliti pravnu i fizičku skrb nad svojom dvogodišnjom kćerkicom Leom De Seine. Prema navodima TMZ, bivši partneri su se dogovorili da će oboje živjeti u New Yorku kako bi dijelili i roditeljsku ulogu

Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom ozračju, pa 44-godišnji Cooper i 33-godišnja Shayk navodno nemaju pisani ugovor o skrbništvu. Prema navodima izvora bliskog bivšem paru, 'Bradley i Irina su toliko usklađeni da nisu osjetili potrebu stavljati to na papir'.

Izvor također navodi da će unatoč dogovorenoj podjeli 'pola-pola' značajnu ulogu u vremenu koju će provoditi s kćeri igrati njihove zahtjevne radne obveze, a nije poznato ni hoće li Bradley u budućnosti ipak morati više vremena provoditi u Los Angelesu zbog svojih obveza u Hollywoodu.

Bivši ljubavni par proteklih je tjedana bio u centru medijske pozornosti jer su nakon četiri godine sporazumno prekinuli svoju vezu. Bez obzira na promjenu u njihovom osobnom odnosu, čini se da se oboje žele posvetiti svojoj kćeri i pružiti joj sve što je potrebno.

Do međusobnog udaljavanja najvjerojatnije je došlo tijekom Bradleyevog rada na filmu 'Zvijezda je rođena' s Lady Gagom, a prekid ne navodno inicirala Irina.

Izvor blizak bivšem paru rekao je za časopis People kako je Bradley bio emocionalno odsutan tijekom dugog perioda rada na filmu, a iako su se trudili spasiti vezu, odnos među njima se nepovratno promijenio.

Osim toga, kad nije bio s kćeri, Bradley je puno vremena posvećivao prijateljima, a nedavno ga je posjetila i dugogodišnja prijateljica Jennifer Garner s kojom je glumio u seriji 'Alias'.

SA KĆERKICOM U KUPOVINI

Jesu li ovim potezom Bradley Cooper i Irina Shayk demantirali napise o prekidu?

Pogledaj galeriju

Ni Irina nakon razlaza od Bradleya ne glumi stidljivu ljubičicu pa je se često može vidjeti u izlascima na Manhattanu.

Unatoč razlazu s Cooperom, ruski model još uvijek vjeruje u brak.

'Vejrujem li u brak' Da, naravno! Nisam tip osobe koja bi se protivila tome', otkrila je Irina u nedavnom intervjuu za Harper's Bazaar.

U istom intervjuu Irina je rekla i kako joj je nezamislivo da nije posvećena svojoj malenoj kćeri.

'Da bi bili posvećeni svojoj djeci, morate doista biti istinski svoji, jer inače živite u laži', rekla je Irina.