SVE SE ZAKOMPLICIRALO

Hoće li nakon svega Bradley Cooper i Irina Shayk ipak pronaći zajednički jezik kada je u pitanju skrbništvo nad kćeri?

01.07.2019 u 19:12

Bionic
Reading

Otkako je potvrđeno da jedna od najljepših žena svijeta, Ruskinja Irina Shayk i holivudski zavodnik Bradley Cooper više nisu zajedno, svaki njihov korak gleda se pod povećalom. Trenutno se najviše raspravlja o skrbništvu nad njihovom kćerkicom Leom De Seinom, koje, čini se, neće proći bez povišenih tonova

Bradley Cooper i Irina Shayk trenutno se nalazi u situaciji koju su prošli i milijuni ljudi diljem svijeta kada odluče okončati svoje veze i brakove, a tijekom kojih su dobili potomke. Naime, kako donosi magazin Grazia, donedavni životni partneri, koji imaju dvogodišnju kćerkicu Leu De Seinu, došli su do problema, iako su se nadali kako isti neće zadesiti njih.

Iako se pričalo o zajedničkom skrbništvu, od toga čini se neće biti ništa, budući da Irina Shayk želi zaboraviti na propalu vezu i s kćerkicom živjeti u New Yorku, dok, s druge strane, Bradley Cooper želi da Lea s njime preseli u Los Angeles, gdje bi se on mogao dalje fokusirati na svoju filmsku karijeru.

SA KĆERKICOM U KUPOVINI

Jesu li ovim potezom Bradley Cooper i Irina Shayk demantirali napise o prekidu?

Pogledaj galeriju

'Irina se nikada nije osjećala ugodno u Los Angelesu, niti je kuću u Pacific Palisadesu smatrala svojim domom, ponajviše jer je i Bradleyjeva majka tamo živjela, a upravo zbog nje su se najviše svađali. S druge strane, dobrobit kćerkice im je na prvom mjestu, stoga se trude sve riješiti mirnim putem', otkrio je izvor blizak donedavnom paru.