mama vs. gigi

Bradley Cooper potvrdio: Mama je još uvijek ispred svih djevojaka

11.03.2024 u 09:42

Bionic
Reading

Bradley Cooper ove se godine nadao Oscaru za najbolju mušku glavnu ulogu, ali i onima za najbolji originalni scenarij te najbolji film. Iako je kući otišao bez kipića, još je jednom pokazao koliki utjecaj obitelj ima na uspjeh pojedinaca

Za glumca Bradleyja Coopera obitelj je prioritet, a to je pokazao i sinoć. Na brojnim se dodjelama pojavio u društvu svoje majke, a isto je učinio i na 96. dodjeli Oscara.

Primajući nagrade, mnogi se zahvaljuju svojim obiteljima na podršci i razumijevanju, a nerijetko zvijezde spominju svoje roditelje kojima duguju svoje uspjehe. Koliko je zahvalan majci, Cooper je pokazao i sinoć još jednim pojavljivanjem u njezinom društvu.

Holivudski je glumac otvoreno priznao kako mu je voljeni otac stvorio mnoge traume tijekom odrastanja, ali nerijetko je i pričao koliku je ulogu u njegovoj karijeri odigrala majka koja je, uz njegovu kći, najvažnija žena u njegovom životu.

S obzirom da je ljubavna veza s Gigi Hadid još uvijek svježa, ni ne čudi da je Gloria Compano i ove večeri bila uz svog sina. Odjevena u elegantnu usku crnu haljinu i satenski sako ponosna je majka držala za ruku svog sina na crvenom tepihu ne skrivajući sreću što i ovu veliku večer dijeli s njim.

Uz Bradleyja Coopera na dodjeli Oscara 2018. godine ipak je bila Irina Shayk koja mu je tada bila partnerica, a tadašnju je dodjelu obilježila emotivna izvedba glumca i Lady Gage, na koju je Shayk navodno bila vrlo ljubomorna zbog kemije dvoje umjetnika na sceni.

  • +38
Crveni tepih 96. dodjele Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA