na pozornici

Emmi Stone u najgorem trenutku pukla je haljina, a za sve je okrivila Ryana Goslinga

11.03.2024 u 07:57

  • +6

Emma Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia, Valerie Macon / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna glumica osvojila je drugi Oscar u karijeri, nakon sjajne izvedbe u filmu 'La La Land', no sve je pomalo zasjenio nezgodan trenutak na pozornici

Iza Emme Stone veličanstvena je večer u kojoj je osvojila Oscara za najbolju glumicu, a govor prilikom preuzimanja nagrade započela je potpuno neočekivanim priznanjem.

'Ajoj, haljina mi je pukla', rekla je simpatična 35-godišnja glumica prije nego što je započela govor, a nije propustila niti nagraditi publiku sa svakim detaljem nezgode, okrenuvši se kako bi pokazala veliku rupu na leđima.

Emma Stone za ovu najsvečaniju prigodu birala je stajling u nijansi kadulje, noseći dugačku, svilenu Louis Vuitton haljinu bez naramenica, no s vrlo elegantnim i neodoljivo ženstvenim korzetom koji se širio u obliku raskošnog volana.

No, upravo taj dio pokazao se problematičnim jer je patentni zatvarač puknuo čitavom dužinom. Kao glavni krivac označen je - Ryan Gosling!

'Mislim da se to dogodilo prilikom pjesme 'I'm Just Ken'. Prilično sam sigurna', rekla je Stone i oduševila publiku komentarom:

'Mislim da je i meni glas malo puknuo od pjesme', priznala je glumica kojoj je Gosling pružio mikrofon kako bi izvela jedan dio hit pjesme.

  • +2
Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je zabavila publiku svojom reakcijom, dobitnica Oscara za najbolju glumicu nastavila je s govorom, blistajući u outfitu koji je za nju osmislila stilistica Petra Flannery. Glamurozan stajling vješto je zaokružen salonkama iste nijanse, ali i ogrlicom od 30-karata žutog zlata - nakitom dostojnim ceremonije!

Podsjetimo, Emma Stone Oscara je osvojila za ulogu Belle Baxter u drami 'Uboga stvorenja', film koji je pomalo neočekivano osvojio čak četiri zlatna kipića.

  • +3
Oscar, 2024. Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

'Riječ je o timu koji se okupio kako bi napravio nešto veće od zbroja njegovih dijelova. A to je najbolji dio snimanja filmova, svi mi zajedno. I tako sam duboko počašćena što ovo mogu podijeliti sa svakim članom glumačke postave, sa svakim članom ekipe, sa svakom pojedinom osobom koja je ulila svoju ljubav, svoju brigu i svoju briljantnost u stvaranje ovog filma. I Yorgos, hvala ti na daru života u Belli Baxter. Zauvijek sam ti zahvalna. Hvala ti što si nas pozvao da budemo članovi ovog tima', rekla je Emma Stone po primitku Oscara.