EMOTIVAN GOVOR

Bradley Cooper u dirljivom govoru otkrio tko su najvažnije žene u njegovom životu

11.02.2019 u 13:03

Bionic
Reading

Na sinoć održanoj dodjelu nagrada EE British Academy Film Awards u Londonu, glumac Bradley Cooper osvojio je nagradu za najbolju glazbu u filmu 'Zvijezda je rođena'. Tom prilikom održao je dirljiv govor u kojoj posebno zahvaljuje kolegici Lady Gagi te partnerici Irini Shayk

Redatelj i glavni glumac filma 'Zvijezda je rođena', Bradley Cooper dobitnik je BAFTA nagrade za najbolju originalnu glazbu. Nagradu je primio u nedjelju u Londonu, gdje se pojavio u društvu partnerice Irine Shayk.

Zaljubljeni par stigao je u vrlo sličnim stajlinzima, crnim elegantnim odijelima.

Prilikom preuzimanja nagrade, Cooper je održao kratki ali emotivni govor u kojem se dotaknuo i svog odnosa s lijepom Ruskinjom kao i odlične suradnje s glazbenicom Lady Gagom.

'Ispunio mi se san za koji nikad nisam mislio da će se dogoditi. Ovu nagradu želim podijeliti s Lady Gagom, jer glazba je bila srce našeg filma', rekao je 44-godišnjak, a onda dodao: 'Također, želim zahvaliti i Irini što me trpjela dok sam godinu dana u našem podrumu pokušavao skladati glazbu za film'.

  • +6
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ponosna manekenka s velikim sjajem u očima zapljeskala je svom partneru i ocu zajedničkog djeteta. Par je u vezi četiri godine te dijele dvogodišnju kćerkicu Leu. Zajedno žive u luksuznom domu u New Yorku, ali gotovo nikad ne govore o svom odnosu i obiteljskom životu.

  • +4
Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: N.N.