nova djevojka

Brad Pitt ponovno ljubi?

11.04.2017 u 13:23

Bionic
Reading

Iako su ga mnogi nakon rastave braka pokušali staviti u kontekst s bivšom Jennifer Aniston, prema posljednjim informacijama, čini se da je Bradu Pittu za oko zapela lijepa glumica Sienna Miller

Na premijeri filma 'The Lost City Z' u Los Angelesu između ostalih bili su i Brad Pitt i Sienna Miller i navodno dosta prisno razgovarali, a on, unatoč mnoštvu, nije mario za poglede već otvoreno zavodio lijepu glumicu. 

Časopis Page Six prenosi kako se kolege nisu odvajali jedno od drugoga čitavu večer. Brad je sa svojom produkcijskom kućom Plan B radio na filmu koji uskoro dolazi i u naša kina, a britanska glumica u ovoj drami o istraživanju rijeke Amazone utjelovila je lik Nine Fawcett. 

'Brad se činio jako dobro raspoložen, a takav nije bio jako dugo', navodi jedan od izvora koji je bio na zabavi u povodu premijere filma, a izvori bliski Sienni Miller tvrde kako je sve preuveličano te da su oni jednostavno bili dio velike grupe koja je međusobno komunicirala. 

Glasine o navodnoj novoj ljubavi Sienne i Brada počele su još tijekom snimanja filma, no glumica je to oštro opovrgnula. 'Znate, on je producent, nije toliko na setu i vidjela sam ga možda dva puta', rekla je tada zgodna 35-godišnjakinja. 

beauty #angelinajolie #bradpitt 💙💜

A post shared by page for johnny & brangelina ❤ (@johnnydeppsingle) on

Nakon što je u javnost izašlo da se razvodi od dugogodišnje supruge Angeline Jolie s kojom se spetljao tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith', Brada su mediji spajali i s glumicom Kate Hudson, no to se pokazalo kao neistina. Kate je nedavno viđena sa svojim novim dečkom, i to jako zaljubljena i sretna. 

No ako je suditi po njegovoj prošlosti, kada nije mogao odoljeti čarima lijepe Angeline i prema posljednjim informacijama s proslave premijere najnovijeg filma, nikoga ne bi iznenadilo da se povijest ponovi, a Sienna je između ostalog i vrlo lijepa i atraktivna žena.