SILNO SE TRUDI

Pokušava li Brad Pitt ponovo osvojiti Jennifer Aniston

02.03.2017 u 10:50

Bionic
Reading

I baš nakon što je napokon pronašla sreću u braku s glumcem Justinom Therouxom, s kojim se vjenčala 2015., pojavili su se duhovi iz prošlosti. Tijekom romantičnog vikenda sa suprugom u Meksiku gdje je proslavila 48. rođendan, glumica Jennifer Aniston na mobitel je navodno primila tekstualnu poruku svog bivšeg supruga koji, čini se, želi ispraviti to što ju je povrijedio

Iako su za njihovu ljubav svi mislili kako je ona prava unatoč problemima u braku, kada je u njegov život 2005. ušetala Angelina Jolie na snimanju filma 'Gospodin i Gospođa Smith', Brad Pitt nije odolio iskušenju. Ostavio je svoju dotadašnju suprugu Jennifer Aniston i otišao s Angelinom.

Kada je u rujnu prošle godine Jolie podnijela zahtjev za razvod te se 53-godišnji Pitt našao usred ružne bitke za skrbništvo nad njihovom djecom, očito je shvatio kako se u životu zapravo sve vraća. Kako donosi Us Weekly, izvor blizak glumcu i njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston otkriva kako je Pitt odlučio čini se ispraviti neke greške iz povijesti.

  • +10
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za 48. rođendan Aniston, koji je bio 11. veljače, Pitt se navodno dokopao njenog novog broja mobitela i poslao joj čestitku. 'Brad ima povjerenje u Jen. Rekao joj je kako prolazi kroz teško razdoblje, a onda su razmijenili i nekoliko poruka o njihovoj prošlosti', otkrio je izvor novinarima.

Duhovi iz prošlosti nisu uvijek dobri, a svi bliski prijatelji Jennifer Aniston znaju koliko je ona patila zbog toga što ju je Pitt ostavio. Kada je napokon našla sreću s novim partnerom Justinom Therouxom - s kojim se vjenčala 2015., javio se opet Pitt. Aniston je svoj 48. rođendan proslavila u Meksiku kamo ju je suprug odveo na romantični vikend, tijekom kojeg je i stigla tekstualna poruka na njezin mobitel.

'Justin nema ništa protiv toga da su Pitt i Aniston prijatelji, a i sam zna da je Jennifer dobra osoba i da ona ne može biti zla ni prema kome', rekao je tajanstveni izvor.