NJEZIN OTOK SREĆE

Bračna idila Marijane Batinić: S obitelji pobjegla u potpunu osamu

07.08.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak, Matej Pašalić nakon Splita i Visa nastavili su uživati u Dalmaciji. Marijana Batinić nije otkrila na kojem otoku njezina obitelj provodi dragocjeni godišnji odmor već je samo poručila da su u našli raj na zemlji

Supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić sa svojom trogodišnjom mezimicom Enom trenutno borave na jednom od dalmatinskih otoka gdje su se prepustili guštanju u skrivenim uvalama i divljim plažama i gurmanskim užitcima. Lijepa voditeljica sve brižno snima i pokazuje svojim pratiteljima. Opuštajući u idiličnom okruženju priprema se za brojne projekte koji je čekaju na jesen.

Od jeseni ćemo omiljenu televizijsku voditeljicu gledati u novim sezonama popularnih RTL-ovih showova 'Život na vagi' i 'Ljubav je na selu'. Zahvaljujući toj emisiji je među ostalim, poradila na natalitetu i spojila mnoge parove, a zbog čega su popularnoj Splićanki članovi udruge 'Dalmatinski samci' dodijelili zahvalnicu za doprinos u demografskoj obnovi Hrvatske.

  • +14
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX