nije štedio riječi

Boris Đurđević: 'Trolovi, hejteri, džabalebaroši i ostali, zbogom!'

24.07.2017 u 09:52

Bionic
Reading

Osnivač grupe, autor glazbe i svih tekstova najuspješnije dance skupine Colonia obratio se fanovima i neistomišljenicima na službenoj stranici benda na Facebooku te im poručio da ne šire mržnju. Vinkovački hitmejker je među ostalim napisao kako je svaka kritika na račun benda ili njihove glazbe dobrodošla te da on i nova pjevačica benda Ivana Lovrić žele Indiri sreću u daljnjem radu

Boris Đurđević obratio se obožavateljima grupe Colonia, ali i onima koji to nisu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Ovo nije moje službeno priopćenje, nego osobno obraćanje vama koji pišete ovdje na službenom fan pageu grupe Colonia. Napominjem, na fan pageu, a ne na hate pageu! Ovo je mjesto nulte tolerancije na trolanje i mržnju bilo kakvog oblika, što znači da će svi oni koji prakticiraju isto biti ban-delete, ćao-bao, zbogom! Ovo se posebno odnosi na riječi mržnje na osobnoj razini. Da ne bi bilo zabune, kritike su dobrodošle, pišite da vam se ne sviđaju tekst, glazba, aranžman, produkcija, nastup, bla, bla, pišite koliko vam je volja, ali svaki oblik hejtanja na osobnoj razini bit će uklonjen. 

Trolajte i mrzite na nekim drugim stranicama. Izražavajte svoju (ne)kulturu i kućni (ne)odgoj na drugim mjestima. Ovo je mjesto za glazbu, pjesme i rad grupe Colonia. Ako niste fan, nije vam ovdje mjesto. Ako ne želite otići sami, mi ćemo se pobrinuti da odete. Ako ste fan Indire, ima ona svoju stranicu pa se preselite, dapače pišite na njenoj stranici kako je super. Ona je svojevoljno napustila grupu, razvija svoju solo karijeru i želimo joj sreću.

Pročitajte njene intervjue, sve je kristalno jasno. Razumijem da ste emotivni s obzirom na promjene u grupi i da treba vremena da sve sjedne na svoje mjesto, razumijem da imate potrebu nešto reći i da želite izraziti svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo, radite to slobodno, ali mržnja nije dopuštena. Ovo je mjesto pozitive i entuzijazma. Ivana i ja se veselimo svakom novom koraku, svakoj novoj pjesmi. Možda vam se svidi, a možda i ne. Sve je to u redu, nikako ne možemo biti baš svakom po volji. Uskoro ćemo najaviti live ovdje na stranici te ćemo pokušati odgovoriti na bitna pitanja koja vas muče ili zanimaju. Otvoreni smo za suradnju i interakciju s vama koji ste fanovi. Napominjem da ni Ivana ni ja ne vodimo ovu stranicu, ali svakodnevno pratimo sve što se događa i bit će nam zadovoljstvo i veselje obratiti vam se osobno u live prijenosima s vremena na vrijeme. Nadam se da razumijete, jer obujam posla koji nas čeka je ogroman. Spremamo puno lijepih pjesama, snimamo, radimo i teško nam je odgovarati svakom ponaosob. Stoga, dragi ljudi, fanovi grupe Colonia, dobrodošli ste i budite uz nas. Trolovi, hejteri, džabalebaroši i ostali, zbogom!', poručio je Đurđević.

Podsjećamo, o raspadu benda počelo se govoriti još 2014. godine, kad je Tomislav Jelić napustio Coloniju, no Indira i Boris nastavili su zajedno nastupati. Početkom lipnja obznanjeno je kako Indira nastavlja sa solo karijerom, a Colonia dalje sa svojom. U međuvremenu su i Colonia i Indira počeli raditi na novim pjesmama i snimili prve spotove u novim poglavljima svojih karijera.