'DAT ĆU SVE OD SEBE'

O novoj pjevačici Colonije ne prestaje se pričati

17.06.2017 u 15:00

Bionic
Reading

Nakon što je pjevačica Colonije Indira Levak objavila odlazak iz benda u kojem je pjevala čak 21 godinu, njezina nasljednica, mlada glazbenica Ivana Lovrić u fokusu je zanimanja medija

Atraktivnoj 25-godišnjakinji koja se već pet godina glazbom, među prvima priliku dao Luka Nižetić. Naime, kada je 2012. godine odlučio dati priliku mladim talentiranim djevojkama da snime s njim duet, upravo je Ivana pobijedila među dvjestotinjak prijavljenih. Snimili su pjesmu i spot 'Nek' padne mrak', a tri godine kasnije ona je s bendom Roko snimila pjesmu 'Imao si me'.

Boris Đurđević je za tportal.hr otkrio kako je došlo do suradnje i kako se odlučio baš za Ivanu.

'Upoznao nas je naš zajednički prijatelj Fayo. Trebali smo raditi pjesmu za Ivanu, međutim u nedostatku vremena, planovi su se odužili. Pogledao sam sve njene snimke koje su dostupne na internetu i zaključio da je vrhunska pjevačica s karizmom i stavom. Svidjela mi se i kao osoba. Isti dan kada je Indira otišla ponudio sam Ivani da bude nova pjevačica Colonije. Ivana ima potpuno drugu energiju, ali moćnu također. Gospodari na pozornici i ima izvrsnu komunikaciju s publikom. Iza sebe ima puno koncerata, iskusni je zabavljač i izvođač', rekao je Đurđević dodajući da će prvi nastupi krenuti čim objave prvu pjesmu i snime neke stare hitove Colonije u novim verzijama.

I sta je zivot samo đir...🎶🎵

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

Kaže i kako od kolega glazbenika i prijatelja stižu samo pozitivne riječi za Ivanu.  

'Publika će reći svoje kad čuje Ivanu kako pjeva nove pjesme Colonije. Što se tiče mene, ja se vraćam na pozornicu. Kao jedina preostala poveznica s izvornom Colonijom moram biti tu. Ići ću s njom gdje god bude trebalo.Rad u studiju neću zanemariti, to je sada primarno. Za nastupe ima vremena, prvo moramo sve pripremiti i snimiti novi singl', kazao je Boris koji vjeruje u uspjeh Colonije s novom pjevačicom.

'Vjerujem u uspjeh. Bijelo dugme, Prljavo kazalište, Magazin…Svi su uspješno nastavili i s novim članom. Ako bude dobrih pjesama, bit će i uspjeha', smatra Boris Đurđević.

Why so serious?🙄

A post shared by ⚬Ivana Lovrić⚬ (@ilovrich_) on

A što o svemu misli nova pjevačica Colonije?

'Svi oko mene su bili oduševljeni kad su saznali! Kada mi je Fayo rekao da se trebamo naći s Borisom, mislila sam da ćemo pokrenuti nešto oko moje pjesme, međutim ostala sam pozitivno šokirana kada su mi ispričali o čemu se radi. Još ni sad ne mogu vjerovati, prijatelji me zovu, telefon mi se užario, za sve je to bilo mega iznenađenje. Naravno da sam odmah pristala. Volim Coloniju i Borisov autorski rad. Prvo što mi je Boris rekao je bilo: 'Samo budi svoja! Nikoga nemoj kopirati, zaboravi na sve pjesme od Colonije koje znaš, krećemo ispočetka. Zamisli da su ovo potpuno nove pjesme koje nisi čula nikad u životu i pjevaj ih na svoj jedinstven način', ispričala nam je Ivana.

Dodaje i kako teret postoji, jer je Colonia obilježila 20 godina u hrvatskoj glazbi.

'Dat ću sve od sebe da najiskrenije pjevački i izvođački iznesem sve nove i stare hitove. Imam samo pozitivnu tremu. Veselim se svemu što dolazi. Volim hrvatsku glazbu, volim pop, rock, klape, tambure, pjevala sam na svojim koncertima s bendom sve žanrove... Mislim da će Colonia ostati u svom prepoznatljivom stilu jer publika to voli, a i meni su te pjesme sve drage još od kada sam bila dijete. Boris i ja se odlično slažemo i jedva čekam nove pjesme i snimanja', ne skriva svoje oduševljenje Ivana Lovrić.